Prijava

ni ja nisam vidjao ovu novosadsku staklenu

brate, zaječarsko na svakom ćošku imaš

e, te priče o čudotvornom ukusa piva i lekovitosti marihuane su toliko smrdljive i odvratne postale zadnjih godina da čak i klinci prvog razreda osnove troše vreme na velikom odmoru pričajući o tome.
Piješ kad ti se pije, koliko ti se pije i sa kime hoćeš. Isti kurac.

pa ima ali imaš dve vrste zaječarskog. pravog zaječarca ima svuda a na onog iz ns nisam vidjao nigde.

ishmih

urbock? nisam ga našao. mislim da njega proizvodi eggenberg. pivara blizu gmundena, nekih 70 km posle linca prave dosta piva. eggenberg je dobar

da,to je to.vrhunsko pivo.

brate, zaječarsko na svakom ćošku imaš

bas i nije tako.ima ga po odredjenim radnjama.u par lokala u centru,a u univerovim prodavnicama ga nema uopste,mislim da nema ni u maksijevim.ima ga,al da je bas na svakom cosku,bas i nije.

Pivo je hrana koja, u slučaju kamena u bubregu, ima i lekovita svojstva. Toliko.

jbg, ja visim po klošarskim mjestima, a tam' svuda ima, jer je najjeftinije

i ja sam počeo da ga pijem jer je najjeftinije a onda se ispostavilo i da je najbolje. od naših mi je dobro i valjevsko

pa ne visim ni ja po eltnim mestima.po klosarijana mestima ga ima u onom cudu pre serbisa,pozeristu u modeninoj,rusinkom domu...

ja sam ga prvi put pio u ns. bila je ona trafika na raskrsnici cara dušana i cara lazara. pili tu ispred :)

budica kod kula na limanu 4 ;)

hehe to je to, i sad kad odem kod burazera zaboremo tamo ili u onom parkiću izmedju. idem uskoro u poljsku na birofiliju. biće mnogo izlagača piva. ukupno 500 vrsta. može li neko da mi preporuči neko dobro poljsko pivce?

Nekad i hrana i lek al ovo što se ovih dana prodaje kod nas je čist mišomor. Od pre par godina mi se i zvanično ogadilo pa sam prešao na domaću rakiju aukurac i pivo i pivare.

A ni bešika nije što je bila, od rakije se manje trči u klozet.

E bas me zanima...

Ja ne pijem sace 14 godina, ali dok sam pio cepao sam bas ljudski pivo. Dacu vam svoju rang listu iz tog vremena pa da apdejtujemo. Razlog je to sto vidim da dosta vas hvali Zajecarsko pivo, a ono je tad bilo dno dna. Navodim domaca piva koja su tada imala da se kupe.

Kategorija 1. Jedinstveno, ne bi pio nista dugo da ima stalno.-Pecko. Vrh, kraj nema dalje, voda sa izvora Belog Drima, ko kaze da voda nema veze nema pojma, voda je glavna.

Kategorija 2-Voleo da pijem, i bio jako zadovoljan odnosom cena/kvalitet. Jagodinsko i Valjevsko.

Kategorija 3-Moze da prodje, nije ni lose. Lav, Bip, Niksicko (koje je bilo u 1. kategoriji dok je zaista bilo Niksicko petnaest godina pra toga)

Kategorija 4-Ajd bas, al samo ako je dobro ladno, i maksimalno dva-tri. Jelen, sta stavljaju u njega jebem li ga, ali flasa u kojoj ostane malo Jelena sutradan smrdi na najgora govna.

Kategorija 5- Daj mi nesto drugo, necu ni da pijem pivo. Zajecarsko i njegov pakleni offspring Pils plus.

Ko se seca i tad je pio pivo, moze da me ispravi...

pa, najpoznatije ti je Żywiec, ne znam sad da l' je najbolje, al nemoj da ne probaš

jel pero u zeleznickoj?

Торазулу, Зајечарско сад уопште није лоше, далеко је боље од ових мејнстрим пива - Јелен, Лав и Никшићко. Плус је доста јефтиније.

zajecarsko je nase najbolje pivo trenutno.posle dosta godina ispijanja lava sam presao na zajecarsko.ako pijem zajecarsko pa posle promenim,k'o da pijem vode. jedino niksicko mogu piti posle zajcarskog.