Prijava

pils plus je još uvek karina. kad nema zaječarca pijem jelen. mala vidro, u Żywiec pivaru i idem, tamo se održava skup kolekcionara :)))

u ns je lakse naci cist heroin nego valjevsko pivo.

pećko je sada jako teško naći a ni jagodinca nema. čujem da su jagodinsku sad prodali italijanima nekim pa se nadam da će malo bolje pokriti tržište

Торазулу, Зајечарско сад уопште није лоше, далеко је боље од ових мејнстрим пива - Јелен, Лав и Никшићко. Плус је доста јефтиније.

Znaci nesto su ispravili. A kakvi su Cica i Valjevsko?

valjevsko je bilo sjajno do pre godinu dana, sad mi je malo bljutavo čini mi se

Ko se seca i tad je pio pivo, moze da me ispravi...

Nema šta tu da se ispravlja, pećko pivo je bilo nektar božji, nikad prežaljeno.

Al vidiš kako se stvari menjaju, zaječarsko nekad krš a sad verovatno najbolje domaće pivo, istina ne zato što je osobito dobro već što su druga osobito loša. Jedino nikšićko se nije ni pomerilo, nekad moglo da prođe a i sad je solidno, može da prođe.

Znaci nesto su ispravili. A kakvi su Cica i Valjevsko?

Чичу нисам пио неких 6-7 година. Ваљевско је мени најлепше, а и проглашавају га за најбоље годинама. Пио сам га у суботу после месец дана, баш ми је лепо легло после оних гована апатинских.

ima pivara romantika, u bg na železničkoj stanici, prave svoje pivo. samo tu može da se kupi, verovatno je najbolje naše pivo. prijatno, mirišljavo. baš onako pun ukus a ne reže grlo mnogo

Jagodinsko pivo se dosta popravilo i može da se pije...
Šteta što nema kod nas negde da se kupi valjevsko, voleo bih da probam...
po meni, nikšićko i lav su najbolji...
Što se tiče MB piva, to je pojzeeeeeeeeeeen

Пиво је храњиво. Мој ујак је знао цео дан ништа да не једе, него само пиво да пије. То к'о ови данас што ништа не једу, него пију оне протеинске шејкове.

kažu da je bip sad dobar, to ne mogu da nadjem. a zna li ko šta je sa onim šumadijskim pivom što se pravilo pre par godina?

jelen pivo, ovo vam pouzdano tvrdim, južno od aleksinca, NIKO. slovima NIKO, ne pije. lav, nikša, zaječarac. od jelen piva boli glava

ja jednom bio u apatinu,seo u neki lokal i rekao liku da mi da veliki lav,kako me pogledao,mislio sam da ce me ujesti.razmuljivo,od te pivare zive.slicno je i u celarevu.imaju samo jednu trafiku koja prodaje jelen.i to odskora.tako mi bar receno o raje iz celareva.

vidim da vas je gomila Novosadjana pa eo jedna interesantna vest: u "lipi" u mileticevoj (kafana, ne restoran) svake srede (dakle, i veceras) oko 8 sati pocinje takmicenje u brzom ispijanju zajecarskog zajecarca iz flase, ucestvovanje je dzabadava
ima i nagrade

joj, umal' se ne ispovraćah neku veče. došli mi tamo (u lipu, jelte), sjeli za šank, a radi ona nadrndana babetina. i naručiše tamo za stolom neke 2 djevojke pivo i čašu vina.
ona dođe za šank, onako direkt pred nas, stavi čašu za vino, i uze jedno 5-6 onih prljavih čaša od vina što treba da ih pere i sasu iz njih ono što je ostalo u tu čistu, napuni je i odnese curi. flaširano zakon, definitivamente.

svake srede (dakle, i veceras)

ipak si ti mozda sinoc popio kog zajecarca vise ;)

Nadrndana babetina, je nadrndana samo kad dodju neki novi pa se prave pametni. Inace je tetka Ljilja za mladje goste, ili za nas sa stazom 5+ godina kod nje, samo Ljilja. Kruze glasine da je starija od dunava 3 godine

uze jedno 5-6 onih prljavih čaša od vina što treba da ih pere i sasu iz njih ono što je ostalo u tu čistu, napuni je i odnese curi.

carica hahahah :D a kakva je to kafana ako case nisu masne? zar vama mama nije govorila: "kad pijes u kaficu, uvek pred tobom nek ti otvara pice"?

"jelen u flaši i vino" je ekstremno pametovanje. :D

pa kad ne ostavljaju balšiš :D mora žena da se snalazi