Joj što volim neizvesnost i paranoju, pazite se drugovi i drugarice, lopovi su međ nama. Može biti samo jedan i može biti bilo ko, ti, ona, on, pa čak i ja, nigde više nije sigurno, buahaha...
Neka, ja više volim da ne znam, ovako imam izgovor da sumnjam u svakog.
Jeste, čak i tebe, Sede. Ko kaže da ovo sve nije ujdurma kako bi tebi digli rejting u daljem takmičenju... da, i Zajklon je umešan... tako je, baća ima prste u svakom takmičenju i odabiru u poslednjih mesec dana i to sve navodno iz lične dobrote, sumnjivo, jako sumnjivo.
дај јавно, ионако сви знају лоло
ko? ko?
Zašto optužujete pošten svet kad se zna ko ovde krade :)
http://oi40.tinypic.com/2wof9fm.jpg
Imate vremena do 21:00
Sad sam se čuo sa Brusom. Ko bi rek'o!
нудим 20 марака за име дотичног! уплаћујем преко вестерн униона до 23:00
Jao, sad i ja znam ko je. Prepoznajem ga po stilu... Nikad ne bih rekao!
Aj mi neko šibne na pvt.
A reci Makarono, nismo sad pri parama lolo
Joj što volim neizvesnost i paranoju, pazite se drugovi i drugarice, lopovi su međ nama. Može biti samo jedan i može biti bilo ko, ti, ona, on, pa čak i ja, nigde više nije sigurno, buahaha...
Sedplas nije glasao za svoj dupli kojim se takmiči.
realno, jedino sam ja oslobodjen sumnje, svi ostali ste potencijalni prevaranti
ne vjerujem vise nikom!
И ја исто :(
Ajde pošaljite na PVT ime autora o kojem se radi!
Hvala!
hmmm, vidim da se svašta dešavalo ovde dok ja gulim biologiju za prijemni... pa voleo bih i ja da znam ko je "poštenjačina"...
ne zna niko osim modova ko je, loze nas govnari.
Ко је крив?
Rezultati drugog dela prvog kruga:
http://vukajlija.com/forum/teme/52586-krateziranje-prvi-krug-glasanje-za-autore-u-grupama-9-16?strana=4#post_2391897
Zašto Triša ima glas manje nego po mom brojanju? :)
Лооол, колико је Шарло издоминиро.
Neka, ja više volim da ne znam, ovako imam izgovor da sumnjam u svakog.
Jeste, čak i tebe, Sede. Ko kaže da ovo sve nije ujdurma kako bi tebi digli rejting u daljem takmičenju... da, i Zajklon je umešan... tako je, baća ima prste u svakom takmičenju i odabiru u poslednjih mesec dana i to sve navodno iz lične dobrote, sumnjivo, jako sumnjivo.