Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Opet si me najtero da brojim i opet 15-14 i znam da brojim do dvaes stoposto, a i ciklon ne griješi tako da mi je žao :D
Ima da prestanem da bude pacifista, ne vredi ovako. :)
Ma nema veze, kad pobjedim na takmičenju biće ti drago jer si poražen od najboljeg :)))
E, sad sam i ja izbrojao 15-14 za tebe, tako da sportski priznajem poraz. Pobedio si me u finišu, baš me zanima čime si podmitio glasače! Država duradi nešto!
Treće mesto... A i to je nešto da ga jebem...
ја могу да се похвалим да сам најслабији другопласирани такмичар олололо пола 3их има више гласова од мене....ПРОВУКО САМ СЕ КО ИТАЛИЈАНИ, сад у финале хехе
Колко дејан цукић дефиниција јбт... У бар пола нисам знао за кога да гласам...
Slažem se, kolega. :(
Drago mi je što je ovaj prvi deo prvog kruga bio posećeniji od svih dosadašnjih izbora defki za naslovnu, kao i od svih kola prethodnog takmičenja. Nije mala stvar kada 80 autora glasa.
Ja sam 3. trenutno al ima još vremena da se promeni.
koji sam ja, Usaine?
Ne znam dal smeju glasovi da se pričaju. Vodiš za 1 a meni za 3 bežiš.
Ne zna da li sme da se kaže, a on je rekao. Ima da vas odere paninaro!
Можда боље да не причате, да се умањи могућност малверзације. Мада није да неко ко хоће да муља не може да преброји и сам.
što ne smije da se kaže, glasanje je javno
Sam' da kažem da bih voleo da pobedi neko ko nema odabranu nijednu, tu mislim na Bolta sa fantastičnom definicijom i par izuzetnih autora... eto
Zajebite ta samostalna prebrojavanja i obaveštavanja ko je sakupio koliko poena.
Sviđa mi se kako razmišljaš. Potpuno se slažem sa tobom.
Drago mi je što je ovaj prvi deo prvog kruga bio posećeniji od svih dosadašnjih izbora defki za naslovnu, kao i od svih kola prethodnog takmičenja. Nije mala stvar kada 80 autora glasa.
Pa kad su u pitanju kratezi... Mene je licno mrzelo za ostala takmicenja da glasam dok se nije stiglo do cetvrtfinala, a u ovom takmicenju za 5 minuta procitas sve definicije... A i deluje mi da je ovo zanimljivije takmicenje.
ја сам за то да победим.