KRATEŽIRANJE: vaša omiljena oficijalna tema za diskusije

1. Ма контао сам то, него нисам баш запео ко баба за уштипке, па ми било нејасно, него само хтедох да усмерим тему на предмет своје фасцинације.

2. A što sam pijan kao majka već dva dana to ništa, a?

3. Какав је овај Шоне херој! Пренео кривицу на себе! СРБИЈА ЧЕКА ШЕШЕЉА

4. Доћи ће Шешељ кад тад. Само да га не дочекамо ко карађорђевиће... :)

5. Nisi treb'o Šone da prenosiš na sebe krivicu. Ja sam zasro.

6. Ма боли те туки, сад кад добијемо нови израз има да их сложимо ко метар дрва изпредкуће, што би рекли ови избосне :)

7. Znam buraz al mi sad glupo da se i takmičim. Možda ni ne izbacim izraz.

8. Ti si imao jednu od najboljih definicija sa takmicenja, tako da cuti tu i pisi!!!

9. Брате, скинут ти је тај глас, и прошо си даље... Но проблем! Бар тако циклон каже, за убудуће се неће понављати...

10. Hvala momci na podršci, neće se ponoviti.

11. Шарло, Брус, Болт и Ајвар су имали најјаче дефке на такмичењу ја мислим. :)

12. Bilo, prošlo...
    Ajd svima po pivo i da ogovaramo Mileta što oće da mi kresne Tašu

13. Jbg diskret ne pijem, sporcki tip sam.

14. Bolte, izbaci izraz i takmiči se. Meni je fer što si priznao. Znaj da će te jebavati mnogi sa sajta, ko mene što sam postovao na temi "Uvuci se modetatoru", al bole te tuki, samo cepaj...

15. Зајеби и фаца је појебо...

16. Болте, јебига, није требало то да радиш ал понело те и све да прођеш. Боли те уво, само немој то да поновиш. Ниси истрансферисао, опусти се, мене прођу жмарци кад се сетим шта сам ја све овде писао, тако да накриви капу и прошо си на крају крајева.

17. Ajd' kad me podržavate napisaću defku. Potrudiću se da bude i bolja od ove prve. :)

18. Usain Bolt

Jbg diskret ne pijem, sporcki tip sam.

Popi sa duplog ;D

Obećavam, moja zadnja zajebancija ze ovo!
    I da, defka ti je stvarno bila odlična, a to je, ipak, najvažnije

19. treba te biti sramota bolte

20. Popi sa duplog ;D
    Obećavam, moja zadnja zajebancija ze ovo!

Nema veze bre, zezaj ako hoćeš, ne ljutim se.

I da, defka ti je stvarno bila odlična

Hvala