Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Tehnicki sam onemogucena da plusiram defke za koje sam glasala (putem fona). Ali sam iscitala parove i kako-tako, dajem doprinos ovom takmicenju. Sve pohvale! :)
Mislim da si zakasnila sa glasanjem, do 16 h je bio rok :)
Niste u obavezi da glasate ze sve grupe,
naravno :)
Ovo što kaže Carlos Ramirez ovde
potpisujem u potpunosti. Lepo stoji u
uvodnom postu (pravilima):
- svaki autor glasa za po jednog autora iz
svakog para;
Da nacrtam sledeći put?
Inače, svi postovi gde je lista glasova
nepotpuna će po završetku glasanja biti
obrisani.
Čini mi se da je post Agilnog svežiji, verujem da donošenjem novog zakona prestaje da važi stari.
S druge strane, do isteka roka takmičari iz prve grupe nisu objavili definicije i, premda su mi obe korektne, nisam želeo da glasam, mislim da nije korektno prema ostalim takmičarima.
Dobro, mogao sam da ne glasam i ubuduće neću.
Hvala :)
E strine moje... :p
Pola postova na ovoj temi je transfer blama.
Ja ne vidoh pre današnjeg dana da je on to napisao. Da sam video - ispravio bih ga. U svakom slučaju sve lepo stoji napisano, a to što ljudi samo gledaju da zaobiđu pravila, pa da se vade onom "jebi ga, nije pisalo", nije moj problem.
Yeahbatch je relativno malo zakasnio, dok je Vidra bila opravdano odsutna. Ako se za prvo kolo mogao produžiti rok, onda je moglo da se i njima dvoma izađe u susret. I, šta - da oba para diskvalifikujem, pa da produžim rok za pisanje za druga dva autora? To je, kao, mnogo drugačije?
Ne moraš. Realno - niko te ne tera. Tvoja je dobra volja da li ćeš glasati ili ne, kao što je moja dobra volja da animiram posetioce sajta.
Mada, kada vidim kako se ovde principijelni autori ophode prema takmičenju, sve više uviđam da treba bataliti organizovanje bilo kakvih takmičenja.
Ne opterećuj se.
реално, сви сте написали срање, нико не заслужује да иде даље! мој фиат стило је победио, реално! нисте за курац! свако добро вама и вашој фамилији <3
ako to kažeš dovoljan broj puta, možda postane istina...
Moram da primetim da mnogo ljudi ovde preterano sere. Kom se glasa neka glasa, kome ne on ne mora. Mada meni bi bilo glupo da za nekog ne glasam jer nije fer a imalo je defki gde sam glasao radi reda jer su mi obe bile dejan cukic al onda gledas nijanse.
Rezultati trećeg kola:
http://vukajlija.com/forum/teme/52709-krateziranje-treci-krug-glasanje?strana=3#post_2396287
Tebi hvala, ali moram priznati da sam se debelo oznojio u ovom kolu. Kad sam video tvoju defku kontao sam da će razlika biti vrlo mala, ne bih se iznenadio da sam izgubio.
Određeni su parovi četvrtog kruga:
http://vukajlija.com/forum/teme/52709-krateziranje-treci-krug-glasanje?strana=3#post_2396294
Nenin, trebalo bi do sada da znaš da ja nikad ne govorim uludo. Imaš kapacitet za vrlo visoko kotiranje, samo treba više da pišeš.
Čestitke četvtrtfinalistima!
Prezadovoljan sam 3. krugom...
Određeni su izrazi za definisanje u četvrt-finalu:
http://vukajlija.com/forum/teme/52742-krateziranje-cetvrti-krug-podela-izraza-za-definisanje#post_2396305
Brus, zagrej prstiće.. :)
Dojajni izrazi. Srećno koleze.
Pogledaj temu pa razmisli... na tvom mestu ja bih odneo zlatno jaje u asistentsko kupatilo i otvorio ga pod vodom :)
Napisaću sutra kad stignem kući, ovaj put neću zuriti, jer nema ćirilice ođe pa ne bih da kvarim tradiciju... ili da budem ono što nisam pa da ipak napišem? Ili pak ne? Khmmm...
Dobri izrazi za definisanje... Biće zanimljivo