Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
gugi, čuvaj se prova, ima obim bicepsa 50 cm
može da ima i 150cm ali male apotekarske flašice (sa akcentom na male) bolje biju :)
provirona samo treba ignorisati i on vremenom nestane
penicilin za njega lolo
Ovom apozicijom si sam sebi skočio u usta.
Više je Nick Cave.
Гледај да буде театрално.
Ti reče da pišeš ozbiljan post? :P
Могу да те подучим како се то ради
Mislio sam na to da je prtiv pravila sajta, ne toliko da smeta.
Pa ne znam. Niko ne ohrabruje to ponašanje, tako da komotno možeš kome god hoćeš da napišeš da je sranje ili preterivanje. U principu niko normalan se neće ljutiti. Znajući Agilnog, on neće sigurno. Ali opet ima ljudi za koje masa misli da je odličan autor i hvale ga. Jebiga, ima ljudi koji jednostavno ne mogu da napišpu lošu defku ni da hoće. A opet, nekako nisam ovde da budem oštro britko oko kritike, nego da se zajebavam i onda mi je OK i kada neko piše gotivno i kada se sprda. Ne takmičimo se za neku nagradu svi ovde. Blesavimo se, zajebavamo i ponekad eto nešto ozbiljno napišemo. Nema potreba za prejakom kritikom na ovom sajtu.
da se ja pitam zabranio bi komentarisanje svakom ko nema 50.000 podeljenih ocena...
enemy,nisam reko nista osim da ima svoj stil,sto jesam u pravu...voleo bi da je i dalje tu,jer uvek je pisao zanimljive stvari...nije dupli,pokazivao je svoj nalog na nekom sajtu ima i slika njegova tu i sve...
Ovom apozicijom si sam sebi skočio u usta.
Baš sam i zato naglasio, da ne postoji razlog da se neko voršipuje, jer će se u suprotnom naljutiti. Stop voršipovanju!
da se ja pitam zabranio bi komentarisanje svakom ko nema 50.000 podeljenih ocena...
i opet bi samo koment sekta ostala :)
hihihihihihi
E kornelije aj stvarno nisi odavno.I obavezno da suptilno napomeneš kako si ti klaber a članovi sajta nolajferi
PS Evo sad imaš i temu o klabingu :)
Nije Valsinarb dupli.
Slengilares ako našpišem komentar u kome predlažem masi da me poljubi u dupe je li to povlači ban? Uzgred rečeno, definicije su ti goli kurac. Al' to smo i do sada znali trolololo
Ма не може да има свој стил са пет-шест дефиниција. Уосталом нећу да причам о том налогу, није битан за тему.
Волим што овако озбиљно схватате сајт, занимљивије је.
Bruce
i opet bi samo koment sekta ostala :)
Nemoj tako, ima nas koji nismo nešto aktivni u pisanju defki i komentarisanju, ali zato čitaamo :)
nidje veze
Ako ne naređuješ izričito, sve je u redu. Čak ti se možda i posreći.
Ja praktikujem da linkujem, zarad čitanosti - Goku Rac
Nije ni bitno da li je dupli. Imao je neki svoj fazon, a fazon je bio retardiran, tako da ga ja ne bih baš svrstavao u koš sa Dankanom i Carom koje sam gotivio i koji su bili potpuno posebni ljudi na ovom sajtu, uz koje sam se upišavao od smeha kada krenu da prave šou.
Mada opet u pravu si Punjac, jeste Valsinarb imao svoj stil, odgovaralo nekom ili ne. Imao je neki celokupno svoj fazon na ovom sajtu, pa ko ga gotivi, gotivi, a ko ne, ne.