Имао је фазон на сајту, ал не стил писања, људи бре, какав црни стил? Причице у којима тролује? ДО јаја, то је тако аутентично и карактеристично, поготову за вукајлију.
Punjač, Valsinarb je Džimi. Ne stvarno Džimi, ali svakako ne neko sa svojim stilom, već tuđim. Samo čovek koji voli da iznosi mišljenje različito od većinskog. Sranje, ako mene pitaš. Ovaj link iz par postova iznad, zapravo.
cara,pjer,pantela,valsinarb,e tako na tu foru,to su ljudi sa sopstvenim stilom...meni je presmesno kad vidim koji se sve ljudi ovde navode kao autori sa stilom...
Братееее...
Пантела је Кафка, Пантела има 5 дефиниција након којих је престао да пише јер је сморио међеда. Валсинарб има 5 дефиниција након којих је милионити пут банован...
Ти си навео тролове + Валсинарба. Притом, они нису дали неки превелики допринос дефиницијама о којима је овде реч...
Slengilares ako našpišem komentar u kome predlažem masi da me poljubi u dupe je li to povlači ban? Uzgred rečeno, definicije su ti goli kurac. Al' to smo i do sada znali trolololo
Наравно да подвлачи. Зато напиши дефку у којој мрзиш једну групацију људи и све кул.
Лијепо је имати стил, да те људи препознају на километар и тако то на ту тему. Ја га немам :( Обично дођем на сајт да пискарам кад стицајем околности дрмнем два три пива на празан стомак, па ме у'вати нека еуфорија и лудило, тако да сваки пут испадне нешто што нема везе с претходним.
И чији је дупли Пуњач? Видим да доста људи зна, ал' ја благе немам. Притом, делује ми да и он мене зна. Овако ми је труло да му се обратим кад не знам са ким причам.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
a pravi autor linkuje više tuđih nego svojih defki i posebno daje akcenat na one koje su slabo ocenjene...
Имао је фазон на сајту, ал не стил писања, људи бре, какав црни стил? Причице у којима тролује? ДО јаја, то је тако аутентично и карактеристично, поготову за вукајлију.
Punjač, Valsinarb je Džimi. Ne stvarno Džimi, ali svakako ne neko sa svojim stilom, već tuđim. Samo čovek koji voli da iznosi mišljenje različito od većinskog. Sranje, ako mene pitaš. Ovaj link iz par postova iznad, zapravo.
Valsinarb je kovrdžava dlaka u supi. Nije dosta što je uopšte dlaka, nego mora biti bruca.
Ne mogu se oteti utisku da je Valsinarb bio samo dobar trol.
U pravu si Orkana, ima i vas
Zašto tako ozbiljno?
Da Enemi tu si u pravu.
Jedino je MOGSHA(bolji od svih) ostao dosljedan svom stilu u svakoj definiciji.
Братееее...
Пантела је Кафка, Пантела има 5 дефиниција након којих је престао да пише јер је сморио међеда. Валсинарб има 5 дефиниција након којих је милионити пут банован...
Ти си навео тролове + Валсинарба. Притом, они нису дали неки превелики допринос дефиницијама о којима је овде реч...
Аман јесте сигурни да је Кафка? Ја сам чуо другачије...
Ауууу брате... Ајде Корнелије, леба ти немој да глумиш бед боја опет, молим те.
Наравно да подвлачи. Зато напиши дефку у којој мрзиш једну групацију људи и све кул.
fazon i stil,u cemu je razlika?...za mene je to isto...
Лијепо је имати стил, да те људи препознају на километар и тако то на ту тему. Ја га немам :( Обично дођем на сајт да пискарам кад стицајем околности дрмнем два три пива на празан стомак, па ме у'вати нека еуфорија и лудило, тако да сваки пут испадне нешто што нема везе с претходним.
stil je motorka, a fazon su čokoladice :)
И чији је дупли Пуњач? Видим да доста људи зна, ал' ја благе немам. Притом, делује ми да и он мене зна. Овако ми је труло да му се обратим кад не знам са ким причам.
gde nemas,matori...tvoj stil objasnjava
reme,ja sam ollanikov dupli...eto sad i ti znas...
Стил писања и фазон на који се понаша, да се тако цртачки изразим.