Legalizovano plagiranje, tribute cenjenom autoru ili nešto treće?

1. Reme, i u privatnom životu postoji legija ljudi koja ima u planu da me izudara, tako da mi ovdašnje povećanje kvote ne ide u korist. :D
    U senci ovoga je ono što pre svega bode oči, barem meni, a to je abnormalno ljubljenje gluteusa zarad pluseva, e to je meni nejasno, jebeš mi sve.

2. Kada čitaš dovoljno, na kraju dođeš do ovoga.

Slažem se. Prepoznajem rad bar 30 autora pre nego što ocenim definiciju.

3. Da dodam, skoro nikada nisam pogrešio u prepoznavanju definicija koje napišu Bruce, Syngrafeas i Vučica. Pa eto, ko želi originalnost :)

4. Ја сам очекивао бурније реакције. Конформисти! :Д
    Мене много више смара што нема смислене расправе на форуму, већ се форум свео на спем. Само што спем престаје да буде спем када је све спем, па ни спем више није интересантан као што је некада био интересантан спем. ОПААААА каква реченица.

5. Ја никада нисам погрешио у препознавању својих дефиниција, првенствено зато што их не читам.

6. Tvoje su sranje, zasnivaju se na primerima, a u suštini ništa ne kažeš (LOLO). Opaaa.

7. Управо, све бих ја то побрисао. :Д
    ЕДИТ: Ал' знаш шта, мене макар препознају по СТИЛУ. ЛОЛО
    Ти си део масе. :Д

8. Sad bi rekao da Agilni nije deo mase, ali da ne ispadne da ližem gujzce.

9. sta bre koj kurac autori, plagiranje stil kurac palac... na vukajliji postoji mozda par njih koji stvarno umeju da napisu nesto skoro pa za u knjigu. oni i ne posu mnogo, i prepoznatljivi su.

ovo ostalo, delevre, abraksusi, holovi, straje, kurdovi, celtovi, sve je to sviranje istom kurcu i prosipanje forica. ko i svi blogovi, tarzanije i ostala sranja gde lako dolazis do publike sto je ista ko ti, pa drkas kurac dok te hvale kako si genije. oni sto najbolje prosipaju foricu pa naprave neki dijalog, ili nesto malo duhovitije napisu (za to malo treba i zivotno iskustvo) dobijaju malo vidljivost, i toliko.

kakav bre crni stil i autori, ko da smo klub knjizevnika a ne sajt za decu,

10. Sad bi rekao da Agilni nije deo mase, ali da ne ispadne da ližem gujzce.

Шути, не би' ја тако да Аги игра за Губитник.

11. na vukajliji postoji mozda par njih koji stvarno umeju da napisu nesto skoro pa za u knjigu.

Ко све данас пише књиге, и Симе Србин би умео да напише нешто скоро па за књигу.
    Именуј! :Д

12. odakle znam, imase jedan odavno nesto dugacko za nadimak, cirilicom napisano, i tako poneki rendom lik.

mozda i nema, nego nekad pijan procitao, otkud znam

13. Сви смо ми Жељко!
    -----------------------------
    Жељко

Особа или група особа која људима скупо продаје једно те исто говно више пута.

Онај Шашић је већи Јоксимовић од Самарџића.

14. Agilni
    MASA JE MAMA!

ZNA SE KO JE TATA!

15. Ja imam izgrađen stil, proveren i držim se te priče ko pijan plota. Definicija i primer mogu da žive zasebno, ali su ipak međusobno povezani i vezani uz naslov. Svaki izraz je upotrebljiv ili u upotrebi, a obavezna je pojava humora ili u defki ili u primeru. Ponekad iskočim iz šablona jer je to normalno i poželjno, a ponekad čak i pokušam da "izađem" iz okvira tog stila jer, prosto, želim da ne budem "tipski glumac" kao Rade Šerbedžija.

Koga zapravo boli kurac, ono što je dobro to je dobro, jebe mi se da li je Fridrih Bezbrojni napisao ili Celt kad je defka odlična (sa ogradom da sam uzeo dva dijametralno suprotna lika po kvalitetu pisanja). Jedino nikad nisam vario defke koje je pisao Džimi, ali to je uzajamno - jednostavno smo previše različiti.

I, da dodam na kraju, od prvog dana mi je bio stav da me boli kurac ko me voli ko me mrzi, ako je moja defka sranje napiši "sranje ti je defka". Nisam zlopamtilo, nemoj mi se šupkati, smeta mi to.

16. a najgore mi kad racunaju u neki stil pisanja, kad neko (ajd da imenujemo - delevra, hol, ja ponekad) pise zanimljive primere u vidu dijaloga po n-ti put.
    mislim, nemoj pogresno da me shvatite, volim ja da procitam to, i smesno mi je, naravno, i zanimljivo i sve, al bre ljudi, stil... autor... plagiranje?

17. a obavezna je pojava humora ili u defki ili u primeru.

Да ми ниси рекао не бих знао. :Д
    Спрдам се. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.