U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Agilnom i meni je glavni rekao da smo predatori lololo
I Luksu, valjda. Ali Luks ne voli Divi Gavajo defke, pa bih ga eliminisao.
Hvala Vidro, cenim iskrenost.
Zavoleo ih je već sigurno do sada, nego je suviše ponosan da prizna. Već ga vidim kako u tefteru ima nekoliko napisanih ali neće da ih izbaci jer je tvrdoglav lololo
Rekao sam i za Profa. I jeste...i nijedan od vas nije uticao na moje pisanje (hahahah kako mi ovo smešno zvuči), ali ljude cenim ne samo na osnovu definicija nego i po čojstvu.
Daklem
Onda sam i ja predator, opaaaa.
Prve Profove definicije su fantastičan pristup slengu, možda i poslednja inovativnost na sajtu koja se desila, ali je posle ušao u hiperprodukciju.
cara,pjer,pantela,valsinarb,e tako na tu foru,to su ljudi sa sopstvenim stilom...meni je presmesno kad vidim koji se sve ljudi ovde navode kao autori sa stilom...
Alo, ondelatoru, nemo' sad.... povedi malo računa.
http://img703.imageshack.us/img703/8310/sjekira.jpg
U noćima punog meseca, kad je sitan sat, u kupatilu, kad niko ne vidi, pred ogledalom bacam divi gavajo ju-tokin-to-mi zonfe, i ponekog toti žemku. Sutradan se zaperem svetom vodicom, krnem dva-tri puta bičem preko plećke, i tutnem dvajs evra priloga na jevanđelje da skinem nečast sa duše lolo
sasam zbog bilija izmenio pravilololololololo
Onda sam ja dekY.
provirone, odgovori mi na prethodni post, ajde
Ima istine u ovoj priči, (bolje zvuči nego temi)...
ahahahaha :D
Pa nije to baš tako jednostavno.
Ne možeš da napišeš 500 defki i da one sve budu andergraund, totalno različite jedna od druge i sve to, posebno kada kao Prof, pišeš duge defke. Mada i dalje je Prof na nivou ispod kog ne ide.
Jednostavno, ne može jedan autor da pravi svakih mesec dana inovacije na sajtu. Autor nađe svoj stil, trudi se da piše zanimljivo i svoj fazon dovodi do maksimuma. Za inovacije je uvek potrebna sveža krv.
provirone, odgovori mi na prethodni post, ajde
Ne znam šta je nejasno. Uveo si neki Teletabis pristup definisanja i što je najveća šteta, veliki broj pratilaca u tome imaš. Imaš i dobrih definicija, ali plusevi kod tebe imaju nestvarno veliku korelaciju sa lučenjem ejakulata, da se tako narodski izrazim.
Potvrđujem, iz ličnog iskustva.
Proviron sprovodi sud časti sa primesom činjenice o vratolomnom propadanju sistema vrednosti...
ako je to sve, onda ok... tabi-papa
Moja misija nije toliko da svojim sadržajem pojačam kvalitet (što realno ne mogu), već da pokrenem interne procese koji će dovesti do podizanja svesti o pristupu i, pre svega, percepciji kvaliteta. Ako nakon ovoga počne da se izbacuje kvalitetniji sadržaj, smatraću da je moja misija na Vukajliji uspela.