Ma kad sam vidio prasiće kako su šćućureni i kako izviruju na mene suza mi kanula jebem ti rate maiku. Ima hore do brda jedno 15 minuta hoda, nosio sam ih i tepao im JEPI MOJI KAKO ONO MENI ŽIVO LUTKE MOJE!
Sada se sumnja da ne žele odvoziti smeće da bi izazvali epidemiju.Zatvoriće nas u karantin i pocrkaćemo svi. Što? Ne znamo...
Strašna situacija jeste kod vas ali nemojte se paranoisati jebo ga ti.
Nemereš grad čitav zatvoriti u karantin i osigurati da niko ne može pobjeći. I da izbije epidemija ?nečega? i da vas izoluju, ne postoji bolest sa 100% smrtnosti i vremenom umiranja (čak ni inkubacije) 3 dana,mislim kombinovano to dvoje. Znači realan scenario (LOL) mjesec dva karantina sa 10% umrlih i ogromnim rizikom od širenja epidemije po čitavom regionu, ma šta regionu, Evropi. i ogromnom medijskom pažnjom. Šta bi ko time dobio? Kad malo razmisliš zvuči luđe od spaljivanja 2000 leševa iz Obrenovca.
Ma kad sam vidio prasiće kako su šćućureni i kako izviruju na mene suza mi kanula jebem ti rate maiku. Ima hore do brda jedno 15 minuta hoda, nosio sam ih i tepao im JEPI MOJI KAKO ONO MENI ŽIVO LUTKE MOJE!
ti si skočko kralj!
na stranu što odo da ti udarim plus na sve sadržaje koje imaš i što ću da pozovem sve barabe sa sajta dučine isto, nego i molim moderaciju da ti itno izodabira nekolko komada
Živ si skočko jebem ti mrvu krušnu ajde šalji mi broj u PVT mislim da sam sutra u doboju ponovo pa da vidim mogu li šta da ti donesem...
Strašna situacija jeste kod vas ali nemojte se paranoisati jebo ga ti.
Nemereš grad čitav zatvoriti u karantin i osigurati da niko ne može pobjeći. I da izbije epidemija ?nečega? i da vas izoluju, ne postoji bolest sa 100% smrtnosti i vremenom umiranja (čak ni inkubacije) 3 dana,mislim kombinovano to dvoje. Znači realan scenario (LOL) mjesec dva karantina sa 10% umrlih i ogromnim rizikom od širenja epidemije po čitavom regionu, ma šta regionu, Evropi. i ogromnom medijskom pažnjom. Šta bi ko time dobio? Kad malo razmisliš zvuči luđe od spaljivanja 2000 leševa iz Obrenovca.
ti si skočko kralj!
na stranu što odo da ti udarim plus na sve sadržaje koje imaš i što ću da pozovem sve barabe sa sajta dučine isto, nego i molim moderaciju da ti itno izodabira nekolko komada
http://www.dodaj.rs/f/3B/S7/4FIXM22T/screenshot12.png
BLIC JEBO TE!
uaaaa žuti lololo
au kako ću sad da te banujem na sto dana...
komentarišem mu
iskusno
ma njega, ne tebe, naterao me da listam Blic...
20 minuta sam ovo radio, oci mi iscurele lololo
što ne metnu u kurir
da se jericho odrekne sajta
https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/10380995_311750372315873_6823052885015245910_n.jpg
o sve ti jebem
njen novi projekat
na stranu što odo da ti udarim plus na sve sadržaje koje imaš i što ću da pozovem sve barabe sa sajta dučine isto
Tako je! Ovde su plusevi i odabrane padali i za pola pileta a kamoli četir' praseta i dva hrčka.
Drž se Skočko leđendo!
molba za skočka:
jedno prase nek se zove direktor
a dva hrčka i tri praseta - njima nek kumuju ovi što mu odaberu
pobeda lepote
Skočko me puče po sred srca...
Skočko, dijamantu!!!
До сад сам увек бранио Расног јер га је бановао гробарски лоби, ал ребни га сад Брусе једно шеснес година!
Ahahah jesi to i ti trazio hahahah.