Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. deky_aod
    u bugarskoj možete da kupite
    mikrotalasnu za 2500 din

ПУШИ КУРАЦ!

2. Шљиворад Тртовић™
    deky_aod
    u bugarskoj možete da kupite
    mikrotalasnu za 2500 din
    ПУШИ КУРАЦ!

majke mi bio danas u Sofiji i video, pelene su jeftinije bar upola cene pošto vidim da si seronja pa....

3. Хе хе, јако си духовит.
    Иначе, драго ми је што си претеко срање у Коцељеви, неа везе штоси говно. :Д

4. Odbanovao sam LOL-a, hehe :)

5. Truće prestani da sereš i da glumiš bolesnog majumuna. De si ti odrastao? Saznaće se moj kurac tačan broj. Greota je samo što se raspravljamo oko mrtvih. Znaće ljudi tačan broj, šta ćeš da znaš, nestala ti dva strica, jedan komšija i svekrva i to je to. U drugom dvorištu? Zgradi? Bloku? Naselju? Ićićiš da popisuješ. Daj bre nemoj da se zezamo. Možda je i bolje da se ne zna, kakva smo govna iskoristili bi to ko zna za šta. Jebena Srbija. Jako sam ljut i razočaran a da ni ne znam na koga i na šta sve.

6. Reci ce pola. Ako i toliko kažu.

7. Koliko me nervira ovo potenciranje da je stanje deset puta gore nego u ostalim drzavama a da smo prosli mnogo bolje nego oni. I ovaj kurir treba da se ugasi, da je to dinkela uradio bio bi sklon da mi oprostim sve sto je pokrao i sjebao.

8. Вратио се са Макиша, од халабуке и гужве која је била пре два дана са неколико хиљада људи, данас већи део послеподне петнаестак људи (већина из мог клуба) је товарила џакове, цирка од 12 до 6 смо лопатали и после се разишли, тек сад од пет долазе људи и у вечерњим часовима и најцрње је што врхунац буде мислим око осам увече, а већ око пола дванаест се врши фајронт да сви хватају задње бусеве.
    Причали смо са ликом који води ту шљункару, каже не зна се ко коси ко воду носи, камиони се редовно губе, џакови се распадају на насипима, општи хаос је, нема озбиљне особе која може да води целу причу, све се своди на локал организацију.

9. Pa mora da se zatrpa nesposobnost pricom o "visoj sili". E jbg ulete Trisa.

10. Gusti Sok
    Ne mogu da verujemo koliko žuta i plava govna politizuju sve i po netu se zajebavaju oko političkih poena. Prednjači njihova degenerisana omladina. Muka mi je kad vidim te ljude po fbu, tviteru i sl, kako se frljaju spremljenim tekstovima i frazama. Oni sa Haarpom su tek poseban slučaj. Izađi bre, odnesi stvari, kupi nešto ljudima. Jebeš politiku sad, pizda li vam materina zombirana.

Апослутно се слажем са овим. Требало би сви да зајебу политику ових дана. Небитно је то шта Вучић говори, зајебите сад то, он неке ствари и мора да говори да би се додворавао Истоку и Западу, обраћајте пажњу на важније ствари. Реагујте ко како може на апеле обичних људи у прихватним центрима, на позив људи који пуне и слажу џакове, ако им треба воде и хране, на позиве људи из Црвеног Крста. Да прође ово срање па ћемо имати довољно времена да се поново делимо на "наше и њи'ове".

Да ми не ради мајка у општини и да не могу да јој направим проблем који би је оставио без посла, узео бих овога ми крста и улетео чмару у канцеларију и све би му коске поломио. Свеједно заслужује дебеле батине од мене јер је у неком дилу са јајаром која је мом ћалету украла 11000 евра. Пашће и он са власти, надам се да му неће ово људи заборавити и најебати се мајке и ћерке кад тад.

Да могу, дошао бих са тобом да га бијем. Знам ту говњиву сорту људи, има их свуда.

Преузето са Фејса:
    ПОДЕЛИТЕ СВИ, ДА НЕ БИ ДОШЛО ДО ПРЕПРОДАЈЕ ХУМАНИТАРНЕ ПОМОЋИ СВИ КОЈИ ДАЈЕТЕ ОЗНАЧИТЕ СА СЛОВОМ 'H'
    https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10369141_740578845965168_1242158287116746343_n.jpg

11. Ili ostavi mejl ili broj mobilnog da ti jave šta još treba od pomoći.
    Iz mog volonterskog iskustva. Dobili smo... baš mi volonteri karton čokolade iz belgije. Pojeli smo jednu. I onda krenuli da delimo deci u koloni. Nismo je ni nosili kući. Nisam mogao da jedem cokoladu godinu dana. Gusilo me i isle mi muske suze kada vidim čokoladu. Jebem vam čokoladu, kada ste je i spomenuli.
    EDIT:
    http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/353581/Decak-sa-traktora-Nikoga-ne-mrzim--ali-nije-posteno
    (evo vam malo budućnosti pa i vi plaćite)
    Ne verujem da oni klinci što skupljaju imaju nameru da marnu robu. Možda negde na destinaciji, ali tima neće značiti znak H ništa. E da. Nalepili su crveni krst na sve što sam doneo.

12. Popisu sta svako donese,na kraju ti izdaju i papiric sa potvrdom,zaista ne verujem da mogu da kradu.A i sto bi?Sta ce onom volonteru na primer 5 litara jeftinog sampona?Ako nesto budu krali,krace pare,ovo ne sigurno.

13. паз сад ово

!!! - Ovo vec nije od "anonimnog specijalca". Zenu znam od njenog detinjstva "prosledjujem poruku iz inboxa.........Ne objavljujem, da ne lajem previse, al danas mi drugarica ciji je muz specijalac, i svo vreme je u obrenovcu, kaze da je do sinoc izbrojano preko 3000 zrtava, da ih ubacuju u neku vojnu halu, i da ponacinu kako se ophode prema lesevima, misli da ce ih spaliti !!! ceo grad je opljackan, sve zlatare, totalna dezorganizacija...covek je bio i na kosovu i svuda gde su trebali specijalci ,al kaze ovako nesto nije video,.."

и

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10398032_10154125894510431_1440158034476232355_n.jpg

и још зилион сличних ствари

14. Vrlo lagano može bit istina, ovakve situacije u ljudima bude ono najbolje i najgore. Mislim ovo za pljačkanje.

15. ма дај јеботе

спаљивање?

ја молим бога да је ово још једна измишљотина

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.