Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. Brate ja nisam mogao da zamislim da ovo moze kod nas da bude. Da sam negde blize lrijavio bih se da nesto pomognem al jbg, bar sam dao krv danas pa sam bar nesto dobro uradio a ovako poslacu bar sms al posle saznanja da se muljalo sa pomoci za kraljevo kad je bio zemljotres ne znam ni to koliko je pametno (mada sam tamo isao i pomagao radom tako da nisam licno ostecen i izigran). A malo
    Me nervira sto imam osecaj da ovo vucicevo ponasanje je samo politicko skupljanje poena i malo
    Mi se gadi kad vidim njegove izjave. Sto je najgore ovo ce koristiti vlasti je narednih godinu dana imaju na sta da se vade sto nije bolje. U kg je stanje normalno i danas je ceo dan bio lep dan tako da je poslovica tacna. Zao
    mi drustva iz svilajnca jer im poplavilo kuce i tamo je zajebano jer je izgleda pukla brana i cupriji tako da ce im jos vise biti jebeno a i ovako je i previse jebeno.
    Sto se tice debila koji su podigli cene ja da sam trgovac ja bih narodu delio dzabe vodu i hranu jer bih pomogao em i logicki i ekonomski geldano to je isplativo jer kad dodje normalno stanje to bi se vratilo ( u engl kad je bila nestasica goriva neke pumpe su duplirale cene a neke su delile gorivo bez zarade a kad je prosla kriza ove su propale a ove sto su delile dzabe su profitirale ali plasi me da smo toliko glupi da ce i dalje ovi sto koriste nesrecu i dalje profitirati jer imamo kokosije pamcenje tako da sto kaze brus ako budem bio u prilici dis je moj izbor za kupovinu. Tako npr gde je moje drustvo gledalo tekme gazda je partizanovac i provocirao nas kad smo gledali zvezdu i izgubio je musterije koji su mu nedeljno ostavljali par hiljada dinara). Banini cini mi se da sam negde procitao da si sa golije tako da ako jesi pusti mi pvt odakle si jer imam mnogo rodjaka tamo, mozda si mi sestra :).

2. У Параћину је хаос. Вода у центру града се уопште не повлачи, град је још увек без струје. Не знам како је сад у Свилјанцу, али у Сремској Митровици није добро. Фејс је затрпан порукама одатле, траже људи помоћ.
    Мене чуди инертност градоначелника Шапца. Поподне Вучић зове њега да пита да ли му је потрбан помоћ, уместо да он зове и тражи помоћ од Владе. Дошло на хиљаде људи да, он као да чека да Сава поплави град.

3. У Параћину се данас вода повукла из центра, једино ако је опет надошла.

4. Ja ću ići ako ne bude smešna organizacija kao danas. Jebo ti to kad 3k ljudi bleji na kiši nekoliko sati i ne znaju šta da rade.

to i ja kontam. ako je prevelika gužva vratiću se gajbi to nije neki cim, ali št aako me transortuju tamo i stvarno ne budem imao šta da radim? ako neko bude imao još informacija, kačite ovde, da proverim sutra ujutru dal da idem il ne

5. prebolest, pratim na pinku vandrednu situaciju vrištim već satima od bolesti

6. najjači mi pandur koji spašava terijera

7. skontaj, beograđanima je više stalo da spasu njihov grad. O JESSS

8. ne ovo je jedna takva paradima govana da je to nesnosno

9. Inače, evo komentar uz onu sliku

https://pbs.twimg.com/media/BnyHUnSIgAALnDH.jpg

Jedan čovek, poznati beogradski pekar, kupio je SEDAM KOLICA vode za najugroženije u nehigijenskom naselju na Karaburmi koji nemaju finansijskih mogućnosti za to!

10. PREPERI IDEMO DOOMSDAY

11. https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/t1.0-9/10371521_10203139902355020_1677995353266162568_n.jpg
    A ovo je najjace, pazi da naprednjak ne bude dobar organizator, pa ima da prokopa korito pravo u centar grada ako se on bude sta pitao!

12. Nesvatljivo je da je Obrenovac popušio od Save, a Šabac koji je uzvodno nije, nadam se da i neće. To govori o nemaru definitivno.

13. Kako može jebeno strateški centar za struju kao što je termo elektaa da uopšte bude u zoni koja ima mogućnost polave. DEBILI

14. Obrenovac je popušio od Kolubare.

15. NAVIJACHI SPASLI SHABAC OPAAA

16. Ma troluje covek, dosadno mu.

17. Larry Underwood
    Obrenovac je popušio od Kolubare.

Nisam znao izvinjavam se, al znam da je i sava tu negde užas

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.