Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. ma jok, pijan sam i glupaw

2. Nesvatljivo je da je Obrenovac popušio od Save, a Šabac koji je uzvodno nije, nadam se da i neće. To govori o nemaru definitivno.

Ма Обреновац попушио пре свега од Колубаре, а плус што је на ушћу Колубаре у Саву. Ем вода из Колубаре, ем вода из Саве, плус подземне воде...

3. Uključite pink na lapo sata, koja ispiračina

4. Jedini prate uživo

5. Javio se neki sporski komentator, kaže navijači bez obeležja su krenuli da brane grad. TO SU LJUDI KLUB JE NA DRUGOM MESTU

6. Наредних дана су најугроженији Шабац и Сремска Митровица.
    http://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/prognoza_voda.php

7. narednih dana su najugroženiji priobalni gradovi ovih reka. Savi treba 2-3 sata da postigne isti nivo ili sličan nivo u mitrovici kao u sabcu,

8. Šapcu, tako se piše

9. У Свилајнцу се вода повукла, али се излила канализација, цркотине по целом граду, катастрофа.

Занима ме зашто новинари нису писали о Убу, кад су људи прошли обреновачки сценарио дан пре Обреновца.

10. https://www.youtube.com/watch?v=ijZ0DrUQChQ
    p.s. ovo sto supci kazu na 6:00, nije provalio dunav nego su namerno srusili bent da provali, procenili da tu oko novog sela ima manje stete nego da ode do NSa ili pre njega u apatin da se prolije

11. Шљиворад Тртовић™
    У Свилајнцу се вода повукла, али се излила канализација, цркотине по целом граду, катастрофа.

Занима ме зашто новинари нису писали о Убу, кад су људи прошли обреновачки сценарио дан пре Обреновца.

Jebe im se. Kapitalizam.

12. Zanima me kako u gradovima od po 50-60 hiljada ljudi ne mogu skuppiti 3-4 hiljade da pune te vreće, pa majku mu ne moraš biti Rambo da napuniš džak pjeska, ili je to samo standardan bezobrazluk našeg naroda koji čeka država duradi nešto, ili neko drugi samo da on ne smorki svoju guzičetinu?

13. obrni okreni, opet će pošteni seljak kome najbitniji životni prihod upravo dolazi od obrade zemlje da strada. što dalje znači da će kukuruz i pšenica da budu na ceni. neko će ipak da profitira..

To ja rekoh već, poskupiće hrana.

14. Мрљо, нема довољно врећа нити џакова, лопата па ни камиона. Не могу голим рукама да пуне кесе из супермаркета

15. https://www.youtube.com/watch?v=rPbhcf1pwfE
    и не није никаква фора и прозивка него може да се одслуша сад.

16. Мрљо, нема довољно врећа нити џакова, лопата па ни камиона. Не могу голим рукама да пуне кесе из супермаркета

Ljudi aj sad ozbiljno, pa jebemu mater taj Vučić i Mile kakvi god da su ne moš očekivati da vam on nabavi lopate i kurac palac, pa jebemu majku najbolje d aon iz beograda i banja luke zna koliko lopata ima gdje i vreća, privatni kamioni kao da ne postoje, jedemo gomna svi odreda a ja se bojim malo jače pišnuti da Bočac ne popusti ode Buri u pičku materinu potopi ga. I dalje mislim da je do onoga neko drugi će, i

obrni okreni, opet će pošteni seljak kome najbitniji životni prihod upravo dolazi od obrade zemlje da strada. što dalje znači da će kukuruz i pšenica da budu na ceni. neko će ipak da profitira..

+1

17. ali se može stvoriti sistem za adekvatno reagovanje u slučaju prirodnih nepogoda. Nekad je civilna zaštita bila ozbiljno shvaćena. Održavane su redovne vježbe, izdvajana su značajna sredstva. To je ono nekad. A sad je to neka nefunkcionalna organizacija. Treba stanovništvo koje živi u područjima koja su podložna poplavama da budu organizovani za slučajeve ovakve. U mjesnim zajednicama nek bude koji čamac, koja pumpa, džakova, na depou nekom da ima pijeska. Da se napravi raspored i obaveza privrednim subjektima da ustupe svoje mašine, vozila, usluge pa i radnu snagu. Da se organizuju dobrovoljna vatrogasna društva, ali da im se da i malo osnovne opreme a ne samo tapšanje po leđima. Pa onda koja je uloga vojske i policije u svemu tome. PA pitanje helikoptera, koji su do jaja važni kad se samo čamcima negdje može prići. A ne da se jaše ona četri vojna, od toga jedan za PR službu Vođe. Plus, mogu se koristiti uvijek. Za požare, spašavanje, evakuacije ovo ono. Sistem jebemu mater, sistem. KAd premijer noas kutije, to je priznanje nemoći i nepostojanja ikakvog sistema i plana u ovakvim situacijama.

da se ja samo ponovim, a u vezi vreća i pijeska.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.