Otom potop (informacije vezane za poplave)

1. YeahBatch

Чуо сам да је Владе Лимар упо у реку ал се ухватио зулуфима за грану и тако спречио воду да га однесе у Црно море.

Ti si retka vrsta debila, ali veoma retka.

2. jer nema sistema, vreca , kamiona, lopata ( ove lopate mi nikako ne izlaze iz glave, jebote sunce cuj nema lopate)

Долазе људи из целе Србије, има их преко 10-15 сома, огромна логистика је потребна за то, стотине камиона песка итд. Шта сад треба неко ко долази из Лесковца, Смедерева или Чачка да вуцара џакове и лопате са собом по аутобусу? Они можда ту и тамо и могу да понесу нешто, окле оном што живи у блоковима лопата и камион? Ко има и ко може свакако треба да понесе, али не могу сви, то је сигурно. Овако сада 1 ради а њих 10 гледа, могли су подићи 100км насипа до сад да имају са чим да раде и да нису пијани, то сам хтео рећи..

3. Ajde neko da banuje majmuna, kad vec mozga nema, ne treba ni da zivi, a kamoli da bude na sajtu gde je posedovanje mozga obavezno.

4. Azilanti, koje su Obrenovcani hteli da proteraju, pomagali unesrecenima
    http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=05&dd=16&nav_category=16&nav_id=848966

Ау какав шук

5. Brus spomenu Sanu. Sana je potopila pet naselja u Prijedoru, nivo je skoro pet metara. Sava ima da nabuja, jebeno.

6. хаха не сери џери кеве ти

7. http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=849019

Коментари су победа над победама.

8. Eno slike Kizo, ušće Sane u Unu, ceo dan mi stižu slike i snimci. Nivo Une je narastao oko 5 metara, mada javljaju da je stalo i da ne raste više.

9. Ko je u mogucnosti,trebao bi da pomogne.

10. Prestala je da pada kiša jutros, konačno. Zato je, hvala kurcu, rast rijeka stao. Bar kod mene ne pada.

11. Kazu da je u obrenovcu horor. Lesevi (mahom) stoke su svuda. Zato i ne salju organizovanu akciju tamo, jer pre svega nema uslova, a drugo da ne bi nastala opsta panika..

12. Има ли икаквих информација колико се људи утопило у Обреновцу?

13. Ovo sto sam ja cuo iz prve ruke je da ima desetine mrtvih,al uglavnom se informacije svode na to sto je tamo neko video pa reko nekom tamo ko je rekao ovom ovde..
    Al da je mnogo gore nego sto mislimo - jeste.

14. јебем ти сунце...

15. U Doboju 6 tijela našli, sad javilo

Овако сада 1 ради а њих 10 гледа, могли су подићи 100км насипа до сад да имају са чим да раде и да нису пијани, то сам хтео рећи..

Dobro razumijemo se uglavnom, samo da se narod sam potrudio mislim da bi makar 3-4 od njih deset radili

16. Al da je mnogo gore nego sto mislimo - jeste.

Знам зато питам.

Ovo sto sam ja cuo iz prve ruke je da ima desetine mrtvih,al uglavnom se informacije svode na to sto je tamo neko video pa reko nekom tamo ko je rekao ovom ovde..

И ја сам контао да је та нека цифра, надам се да је што мање. Требали су да кажу, шта има да се крије који курац... Да знају људи шта их чека ако се не евакуишу и ако не пуне џакове, али добро, већ су се људи ангажовали па ваљда и нема преке потребе додатно их газити.

17. enemy, sajt onog Advokadovog sestrića, poplave.rs objavio spisak evakuisanih i srušen. Šta misliš kako b bilo da neko javi "50 mrtvu Obrenovcu"? Jednostavno je potencijalni problem prevelik.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.