Да знају људи шта их чека ако се не евакуишу и ако не пуне џакове,
Ugrozeni predeli sigurno ne gledaju TV. Nemaju ni struje ni vode..
Za obrenovac kazu da je najgore po "zabacenim" ulicama gde su ljudi zarobljeni u kucama pa su neki od muke pokusavali da pobegnu..
A ne treba zboraviti da je voda hladna..
A ako je ovo o desetinama mrtvih tacno, razumem sto ne smeju da objave..
Па да, ал рецимо Шабац је сигурно до јуче имао струје и воде, могли су да виде, и још нека места која ће тек бити у опасности. Доћи ће и Бг на ред. Нема куда та вода другде да оде него кроз Бг, само овде је шира река па ће лакше проћи.
Добар ортак ми је и даље у Обреновцу, стижу му поруке, није евакуисан, али каже не зна шта ће бити, његов крај је одсечен али није потопљен.
kizo
treba se malo oladiti od tih neprovjerenih fb "informacija".
Nije ovo fb informacija. Rodjaka mi je u Obrenovcu, ovo je ono sto mi ona prenosi. Jedina zackoljica je to sto je to ona cula od ljudi koji su culi (ili videli), pa moze doci do gluvih telefona..
Tamo niko ne moze sa sigurnoscu da ti kaze sta se desava jer je vecina zarobljena u zgradama i kucama.
У Параћин је стигла струја, али не свуда, потребне су највише пумпе за воду, 37% општине поплављено, вода се споро повлачи, цистерне круже по Параћину и околним селима, пут Параћин - Ћуприја, код Змича је још увек поплављен, саобраћај у прекиду, још увек само аутопутем може да се иде до Параћина. (извор ТВ М Параћин).
Морава се прати, сутра и у понедељек ће бити критично у Ћурпији и у Багрдану.
Него јел постоји неки план за Београд и околину, шта нам је чинити?
Прочитах сад, у уторак се очекује максимум који је 5,нешто метара, а граница стандардне одбране од поплава је шест метери, тако да контам да неће бити већих проблема у самом граду, али околина већ не знам како ће проћи.
Моја процена је да је милијарде и милијарде евра ошло укурац. ЉуЦки ћивоти, инфраструктура, материјална добра, сточни фонд, усеви... Најебали смо сад, ово ће да уништи и нас где није било поплава.
Za obrenovac kazu da je najgore po "zabacenim" ulicama gde su ljudi zarobljeni u kucama pa su neki od muke pokusavali da pobegnu..
A ne treba zboraviti da je voda hladna..
A ako je ovo o desetinama mrtvih tacno, razumem sto ne smeju da objave..
+1
Počinje evakuacija Bariča.
Па да, ал рецимо Шабац је сигурно до јуче имао струје и воде, могли су да виде, и још нека места која ће тек бити у опасности. Доћи ће и Бг на ред. Нема куда та вода другде да оде него кроз Бг, само овде је шира река па ће лакше проћи.
Добар ортак ми је и даље у Обреновцу, стижу му поруке, није евакуисан, али каже не зна шта ће бити, његов крај је одсечен али није потопљен.
Nije ovo fb informacija. Rodjaka mi je u Obrenovcu, ovo je ono sto mi ona prenosi. Jedina zackoljica je to sto je to ona cula od ljudi koji su culi (ili videli), pa moze doci do gluvih telefona..
Tamo niko ne moze sa sigurnoscu da ti kaze sta se desava jer je vecina zarobljena u zgradama i kucama.
Каква је ситуација у Убу, Крупњу, Лазаревцу?
У Параћин је стигла струја, али не свуда, потребне су највише пумпе за воду, 37% општине поплављено, вода се споро повлачи, цистерне круже по Параћину и околним селима, пут Параћин - Ћуприја, код Змича је још увек поплављен, саобраћај у прекиду, још увек само аутопутем може да се иде до Параћина. (извор ТВ М Параћин).
Морава се прати, сутра и у понедељек ће бити критично у Ћурпији и у Багрдану.
Ћуприја, јутрос, Моравски парк, мост према Јагодини
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10314564_486493968118757_6000037244130605000_n.jpg
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/10363349_10203672936654672_4171915917501038290_n.jpg
Ћуприја, око 12 сати
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t31.0-8/10358970_10201817745396310_6178943519042374993_o.jpg
Барич је у евакуацији, а још прекјуче је на неким местима вода улазила у дворишта. Него јел постоји неки план за Београд и околину, шта нам је чинити?
Прочитах сад, у уторак се очекује максимум који је 5,нешто метара, а граница стандардне одбране од поплава је шест метери, тако да контам да неће бити већих проблема у самом граду, али околина већ не знам како ће проћи.
реко вучић да није фрка за бг.
http://mondo.rs/a692126/Info/Drustvo/Ozbiljne-pripreme-za-odbranu-Beograda.html
Лептејебо, сад видим предност ћивота у граду који нема реку.
Другара у Свилајнцу урнисала Ресава, ноћас се повукла, сад чекају да Морава излије, немоћни су људи скроз.
Da li postoji negde neka procena materijalne štete? Kontam da se nećemo oporaviti u narednih dvaez godina zbog ovog sranja
Сад сам се чуо са сестром, код њих у Крњачи је доста воде, али каже да није толико критично. А та њихова очекивања су ми скроз несигурна, јебем ли га.
ау, чекај у свилајнцу је тек ресава јебала кеву а не морава? јел се очекује изливање мораве?
Моја процена је да је милијарде и милијарде евра ошло укурац. ЉуЦки ћивоти, инфраструктура, материјална добра, сточни фонд, усеви... Најебали смо сад, ово ће да уништи и нас где није било поплава.
ау, чекај у свилајнцу је тек
ресава јебала кеву а не морава?
јел се очекује изливање мораве?
Ресава, Ресава. На Морави су пробили бедем да уђе у њиве, али опет нико не гарантује да и она неће да опустоши.
Апелују на Београђане да помогну у припреми, само су заборавили да кажу где да се скупе. А у Митровици ниво Саве до среде преко 9 метара јбте.
а сава код обреновца, оће пући? то ако се излије можемо да се поздравимо са обреновцем.
Насип је већ пуко изгледа
http://mondo.rs/a692096/Info/Drustvo/U-Obrenovcu-izvlace-bezivotna-tela.html