![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
па он:)
Знала сам! :)
све ти знаш:))))
Зна још неко, али није овде :П
Зна још неко, али није овде :П
а који то:))
Па он :))))
аха, овај, па добро:))
немам таленат за мушки род
глупа сам ко она ствар:))
Ма, знаш ти ко јеее.... :)))
Antitalenat za odrzavanje biljaka u zivotu
Antitalenat za ignorisanje decije vriske u restoranu, bioskopu, kaficu
Antitalenat za kuglanje
Antitalenat za zenske casopise
Antitalenat za mazanje noktiju
Antitalenat za romantiku
Antitalenat za veze
Antitalenat za emocije
Antitalenat za razumevanje animal printa
Antitalenat za tolerisanje kicha
Слажем се по већини ставки са тобом,ал имам и ,,само своје'' антиталенте:
-Не знам с компјутерима.Шта год се деси,прво ишутирам комп,па онда позовем неког да среди.
-Антиталенат за електронику-двапут ме је ударила струја,једанпут спалио изолацију на жици.
-Антиталенат за свирање-знам да дрљам један акорд и то је то.
Немам таленат да схватим неке "савремене" ствари, али ми и није жао...
Ja sam antitalenat za smotan.
Antitalenat za biologiju, antitalenat za ignorisanje, antitalenat za stajanje u mestu.
Antitalenat za zadrzavanje osecanja prilikom gledanja filmova.
Nickname, veoma simpatican avatar.
Антиталенат за Вукајлију...
Antitalenat za glumljenje normalne i dobre osobe
Isti antitalenat i ja imam! :)
Matematika i fizika.
Takođe,nešto mi ni sport nije jača strana...
A ne mogu se pohvaliti ni pjevanjem,a još manje igranjem. :)
Antitalenat za sport i za čuvanje male dece :D
Ja sam multi-antitalentovan...Mislim da nisam dobar ni u cemu....