![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Politika, društvene nauke (mada ne mnogo antitalenat), i prava.
Sve prirodne nauke...
Matematika, brojevi, pamcenje imena, datuma...
Matematika, svi mogući sportovi...
Физика.
Pevanje.
Немам таленат за терање људи у пичку лепу материну.
Предражињо, оћеш да те научим, држим курс 'Отерај их све у три лепе и нема глава да те боли' у року од 24 часа има да будеш профи терачупичкуматерину. Шта кажеш а? ;)
Сликање.
Јаој Мици, какав сам антиталенат, веруј ми да би потрајао тај курс мало дуже :)
Ајде сад лепо, уместо што си ми ово написао, напиши- сиктер Мици покаварена си, само оћеш од мене поштеног паре да узмеш! :)
Мици, не знам ко је уопште помињао плаћање... парама? :))
Ја реко то курс на добровољној бази :))
Ма ја дајем пример бре. :))
Ја оћу све за сладолед. ;))
Мицика, за сладолед не брини... само се бојим да ће лето да прође док поједеш тај сладолед :)
Ма не бриини, ''Срце'' је снабдевено сладоледом и лети и зими!
Хаххаха још се римује јбт. :)
Ja definitivno nemam ič talenta za tolerisanje flomastera koji nisu zatvoreni čepom!!! :))
Ja sam apsolutni antitalenat za pevanje :P
Sport . Gledam ja sve to , pamtim gomilu obskurnih podataka ( da li biste vi znali kako se klasifikuju brdaki ciljevi u biciklizmu , i zašto je izmišljen Tur d Frans ? ) , ali kad igramo , na kraju dodje do toga da se društvo dere na mene i koluta očima XP
Ја сам генерално смотан, али да мало конкретизујем, техника и поправке нису моја област дефинитивно. Истина, нисам нешто ни покушавао да се тиме бавим, али делује ми недостижно хахахахаха
Matematički duduk... jedino što znam iz te plemenite nauke je sabiranje i oduzimanje. I množenje i deljenje, pitagorinu teoremu i zakon gravitacije... :))
Ništa više.
Ја певам као прекљештена свиња