Ко последњи побједник 129

1. А ТЕБЕ ЈАААААААААА

2. Ček, ček, O DA LI TOOOO

3. RONIN JEBE, NE VADIIIIIIIIIIIIIIII

4. OOO RONIN JEBE LE
    OOO RONIN JEBE LE
    RONIN JEBE LE OLE!

5. Lolo ne mogu da verujem da sam prošo.

6. Nemoj bre te bubovi da stavljaš, odvratno je.

7. http://www.ftn.kg.ac.rs/img/brojprijavljenih.jpg
    Ja sam za ovo pod G prijavio, mnogo se prijavilo a malo mesta jebo ih otac. Mora nešto da skarabudže tu!

8. Jok. 3. jula prijemni. Polažem informatiku. Jebemumater, imam 35 iz srednje, a na probnim prijemnim sam izvlačio po 50-52 bodova. Trebalo bi da upadnem.
    Prošle godine 80 bilo za budžet.

9. Čekaj gde je ovo, Kg ili Čačak?

10. Čačak, al pripada univerzitetu u Kragujevcu. :)

11. MAAAAAAAAAAARKOV PETAR!

12. Nisi učio? Pa ti nisi normalan, polazi da učiš odmah!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.