Za koga ćete navijati na SP 2014?

  1. Ahhahaha a stvarno je ovaj Prandeli ko Džo Peši.

  2. Engleze komleks više vrednosti uništava već decenijama, možda i vekovima. Zato su izgubili primat u mnogim sferama života: od diplomatije i geopolitičkog utičaja, pa sve do sporta.

    Bas tako, samo bih naglasio da ih unistava NICIM OBJASNJIVI kompleks vise vrednosti. Kapiram da su u doba kolonijalizma bili neko mudo, ali otada su puki duvaci kurca, nista bolji od drugih u bilo cemu. Nejasni su mi njihovi kompleksi vise vrednosti, razumeo bih da se Svabe furaju na to, ali bledolike rugobe - nikako mi ne ide u glavu.

  3. Engleze muče golmani dugi niz godina.... i jedan vrhunski napadač.... i trener.

  4. Личи на неког функционера УРС-а из Трстеника.

    Што се Енглеза тиче, за њих сам увек навијао због Џерарда, Каре, Хескија и Овена (док није испао пичка). Али ово што је неко већ написао о ненормалном притиску јавности је апсолутно тачно. Е, колико сам ја читао британску интернет штампу, коначно се то колико толико унормалило. Сад се чак примећује и онај потцењивачки моменат који је тренутно присутан код нас. Реално гледано, Енглези са Окслејд Чемберленом и Велбеком су слабији од Португала, Италије и Француске. О Немачкој и Шпанији да не причам.

  5. Заборавих да поменем да ћу свим срцем навијати против свих бивших југословенских република које се нађу на првенству а искрено мислим да се ниједна екс-ју држава неће пласирати колику год предност да има сада.

  6. OKSLEJD ČEMBERLEN. i ovde može lock što se tiče engleza. LESKOT?!!

    EDIT : obavezno odgledajte onaj dokumentarac!

  7. O kompleksima i prevelikom pritisku medija i očekivanja ima sjajan deo u Bekamovoj autobiografiji, kada sve to opisuje na ličnom nivou nakon crvenog kartona 98. godine.

  8. Још једна ствар од које повраћам а тиче се Енглеза је што неуспехе оправдавају гомилом странаца који играју у Премијер лиги и тако отежавају домаћим фудбалерима да се рано изборе за место у тиму и напредују.
    Да им није поклоњена титула из '66, ниједан трофеј не би имали. Еј, па они су три пута у историји европских и светских првевенстава долазили до полуфинала! И опет се пред свако некако убрајају међу фаворите. Мрш.

  9. И опет се пред свако некако убрајају међу фаворите

    Verovatno zbog najjače lige na svetu.

  10. Brazil, Španija, Kolumbija.

  11. Malo gledam ovu francusku reprezentaciju, oni su takođe u kurcu otkad se Zidan povukao. Neću da zvučim kao rasista, ali njihova je igra u svakom smislu kao igra neke jače afričke reprezentacije: brza krila, 85+kg štoperi, tehnika na nivou naše. Od te 2006. oni samo zadnje vezne štancuju, M'Vilja, 20-tak komada Sisoka, neki Esijeni, Sakoi, Dijare i to je to. Ne poseduje jednog igrača koji ume s loptom, tako da je četvrfinale za njih puna kapa, ako i tu stignu. Portugal ima solidnu ekipu, ali ako se sve bude vrtelo oko Ronalda, ni oni neće daleko stići. Neko je pomenuo Holandiju, mada oni nikad ništa nisu uradili ni s x puta boljom ekipom, tako da će i oni samo sanjati titulu. Po imenima, meni Argntina strašno deluje, Pastore i Lesi iza špica, par dobrih krila, mogu svašta učiniti, ali i oni su prokleti.

  12. Као и 2006, форса Италија!

  13. Argntina
    ali i oni su prokleti

    Istina

  14. Biće frke u Brazilu i prije početka prvenstva. Narod je ogorčen, izbiće sukobi ubrzo.

  15. E sad ozbiljno. Navijaću za Brazil ko i do sad od kad znam za fudbal i Roberta Carlosa. Obožavam njihov stil igre. Engleze ne marim da vidim jer su bolesni fegeti koji su se još na dvorovima jebali između sebe (brat i sestra) da bi imovina ostajala u porodici. I oni su krivi za ovu krizu u svetu, majke im ga drže konce u svojim rukama. Argentina nemere duradi ništa jer kepec nema vezni red Barse da ga rani loptama, Portugal mislim da čeka ista sudbina ko i Argentince jer se Nani i Ronaldo takmiče ko će više da jebe i iznervira saigrače. Holandija je jaka onoliko koliko Roben bude nesebičan iako ga gotivim jebo ga pas ćelavi. Nemcima bi mnogo bilo da osvoje, dosta im je LŠ. Toe taj neki fazon. Ako se setim još nečega eto me...

  16. Имају Французи техничаре - Рибери, Кабај, Маритн, Гуркуф, Менез, па и Насри, иако је имао слабију сезону. И Гризман, који ће до тад сигурно да упадне у репку. Они су у курцу били више због селектора, највише Доменека, мада су с Дешампом још гори. Али имају доста квалитетну екипу, уз добар жреб и мало среће, полуфинале.

    Екипа Аргентине ми се не свиђа. Мада они играче стално мењају и често зову оне који играју у Јужној Америци, а њих, осим са менаџера, не познајем. Одбрана и централни везни им дефинитивно нису у рангу најјачих екипа. Не знам, њима неко четвртфинале предвиђам.

    Први пик за изненађење - Белгија. Ако на време промене селектора и отерају овог Вилмоца у курац, онда им шансе нагло расту. С њим, тешко да ће и групу да прођу. Можда и грешим душу, гледао сам их три пута ове сезоне и на основу тога мислим да играју лоше с обзиром на квалитет екипе. Али пази ово:

    Куртоа - Покогноли, Компани, Вермален, Фертонген - Витсел, Фелаини, Де Брујне, Мертенс - Азар - Бентеке

  17. Аргентинци само да имају јачу одбрану... Мени опет Шпанци некако највећи фаворити, ал' мислим да неће освојити - превише би било, а и време је да мало искулирају. Типујем да ће Швабе да узму титулу. Добри су, Бајерн неколико пута у финалу ЛШ, а ове године и Дортмунд. Напредују. А и да није тако, Шваба је то.

    А навијаћу за Швеђане, као и увек (кад нема наших анти-фудбалера), ако су се квалификовали. И за неке слабије тимове, који буду играли добро и храбро, вероватно неки Африканци...

  18. Ovo što Makaron kaže. Brazilce mož dizjebe građanski rat. Oće narod pare da se daju za obrazovanje i lečenje a ne za fudbal. Možda im bude pritisak jebeš ga...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.