Vukajlija freestyle: takmičenje u pisanju kratkih definicija - tema za PRIJAVE

1. A kako funkcioniše glasanje? Je li kao na onoj temi sa koje su izabrane ove tri za naslovnu, pa se glasa na forumu, ili plusevi i minusevi sa same definicije?

Pročitaj prvi post, ne budi lenj.

Edit: hah a pročitao sam bio, no ne skapirah iz prve. Eto me ubacite, da probam.

2. Prijavljujem se.

3. Ајд и ја ћу ако има места...

4. Predlažem da se u potpunosti izbaci primer, s obzirom da je takmičenje krateža neka budu krateži u pravom smislu te reči.

5. Predlažem da se u potpunosti izbaci primer, s obzirom da je takmičenje krateža neka budu krateži u pravom smislu te reči.

+1

6. Aj kad sam već automacki na listi da potvrdim, valjda će biti vremena ovaj put.

I da podržim Bilija s prethodne strane da se ukine primer, kad je kratež nek je kratež do daske a ionako je tema slobodna, iako lično više volim longi stajl.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.