Prijava

Nikad ne ignorisem porodicno nasilje. Kad me zena izbije, ja posle toga ceo dan nezadovoljno gundjam. Istina, uglavnom u sebi, da me ne bi opet izbila, ali nikad ne ignorisem nasilje!

otvarac teme nikako ne ignorise porodicno nasilje lolo

2) син треба да брани кеву, а не ја, комшија

hahahah

Modovi su krivi za nasilje u porodici. Kad su banovali stecana, maika je ispaštala.

Da, istripovao sam ovde. Da se izvinem i Olaniku za ban. Slobodno nastavite.

Lol kakve proliv teme.

Поштено. Могло је све брже и без толиког инсистирања са моје стране, ваљда смо нешто научили из овога. Ево и ја ћу у празничном духу да се извиним што сам био много досадан, иако сматрам да сам имао разлог да будем тврдоглав. Христос се роди теби и твојима и стоп насиљу над породицом, а и непородицом.

Расни, разбићу те пичко мала

Ја само Стецантуцу да пожелим добродошлицу, срећан христо се роди нашим масонским поздравом


pozdravio bih sve moje PRIJATELJE, GLUPO JE RECI FANOVE, JER SEBE SMATRAM OBICNIM I NORMALNIM ... ZATO SE TAKO I OBRACAM...POZELEO BIH SVE NAJBOLJE OD SRCA I HVALA STO STE UZ MENE I STO PRATITE MOJ RAD...a svim svojim NEPRIJATELJIMA zelim dug zivot, da sto duze zive, kako bi videli sve moje uspehe...hvala vam BAKERO..!!!!!

Stevane nisam o ovoj temi samo govorio. Generalno tvoje ponašanje je katastrofalno, a imaš ozbiljan žuti karton. Ovde sam pogledao i video gde je greška sa moje strane. mislio sam da je ovo ozbiljna tema čitajući prvi post. To je jedan slučaj i svakako kada vidim nije problem da priznam grešku i promenim mišljenje, ali tvoj nastup odbija da se ozbiljnije nešto pogleda. Neću da ti objašnjavam kako to treba da uradiš, jer očigledno mi je da ne umeš. Svakako ti je rečeno sve i juče i evo sada i sve to stoji.

STECANE EVO TEBI JEDAN SUDJER BOB KARTON, za tvoje kastrofalno obnasanje!
EDIT: JBG, nemam onu sliku to zajk madjija napravio!

Ја сам једном спречио насиље у породици, не мојој, него другарицу хтео да пегла ћале, и ја га ухватио да је не туче, лик се залетео са цревом за воду, после запенио на мене као убиће ме, она запенила што сам јој ударио ћалета наводно, исп'о ја крив на крају, добро полицију није звао да ме тужи, углавном, можда многи због тога не желе да се мешају, ја сам само тад имао случај да сам био сведок тог неког насиља у породици.

Чуј, наступ... Разумем да једном прескочиш зато што ти се не свиђа мој тон, али да треба пет пута да понављам и да на то добијам одговор да те боли курац да одговараш, то и није баш толико похвално. Нећу сада о тим жути картон картон спикама, Божић је иза угла.

И тема јесте озбиљна, доста тога је написано у циљу нормалне дискусије, уз неизбежне повремене (не)духовите упадице које су присутне на свим темама.

добро полицију није звао да ме тужи

Sredili bi to tvoji obaveštajni-bond-james-bond-shaken-not-stirred krugovi, ne bi tebe tužili...

Chule kad je izvadio crevo trebao si ti izvaditi hemijsku i ispaliti iz nje uspavljujuću strelicu. Kad se probudi samo mu izbrisati pamćenje i to je to.

KOliko smo osjetljivi na te stvari pokazuje ovih par svetih dana kada slavimo lika koji je stvorio sina da ga asnije mučki ubije.

ČUJ IGNORIŠEM, JA SPROVODIM NASILJE!

Ја читам: "да ли игноришете породично наслеђе" и не капирам о чему би требало да је реч. А реално, боља би била та тема.

ja sprovodim bogme. sestra se udala u devetnaestoj da pobjegne iz kuće. ZBOG MENE.