Да ли игноришете породично насиље?

1. По мени је најбоље вратити истом мером - жена теби звоца, ти звоцаш њој. Принцип "огледала". Оно што не можеш ти, не може ни она. То је најбољи начин да она друга страна схвати како је теби.

Najveca glupost je vratiti. Sad je ona ljubomorna i treba i ti da ljubomorises? Pa bolje da se ubijete odmah. Treba vratiti samo ako te neko udari jbg za sve ostalo je mentolski vratiti. Uradi ti nesto sto ti se ne svidi-procenis da li je vredno raskida/razvoda ako jeste dovidjenja i prijatno ako nije razgovorom resis frku. Ako je glupa da ne skapira iz razgovora onda raskid/razvod jbg sta ce ti glupaca(na stranu dobro dupe).

2. Tilmo da moze bio bi jedan od onih sto bacaju salvete

3. Ovde neću da se mešam, pseto je stručnjak za razvode. Xd

Hint: nije advokat.

4. dva su prosta pravila za odnose, omogući joj bolji život nego što je imala kod oca i jebi redovno, sve ostalo nema problema

5. Moja keva sprema i za mene i za moju curu stim sto kad ja odem kod nje njena keva nam sprema.A ovako volimo dosta da jedemo brzu hranu jer treba se vreme ima da se ide po sopinzi i po kafici pa kuj ce se zamlacuje za spremanje.A inace ako ste pametni znate valjda da ako se potepam na utakmicu toj nije nasilje jer kratko traje i niko nikome nekvari kvalitet zivota.Nasilje je kad nesto se radi u kontinuitetu da bi drugome srusio kvalitet zivota i kad radis kod gazde za 13000 din mesecno po 12 sati na dan ukljucujuci i nedelju povremeno te i prevari za platu taj gazda vrsi nasilje prema tebi jer ti ugrozava kvalitet zivota mizernom platom i stvara osecaj ponizenja.

6. atomski miš - ule skovac nemala ganje

7. @atomski mis

gde je tu porodicno nasilje tacno u tvom postu?

8. pa ono kad ode na utakmicu, pa se potepa sa ostalim navijačima, jer oni su svi orthodox brothers, što znači da su braća, što znači da su porodica

9. inače, atomski miš najednom postao i Leskovčanin

pa čovek je pandorina kutija, srećan je jedan radnik gradske čistoće što ima ovako slojevitu ličnost za prijatelja

10. Ovde 2 celtica za vas gospodine

11. pozdrav od jednog kralja vukajlije za drugog kralja vukajlije(mi sa krunom smo kraljevi vukajlije)

12. Kruna iz auta hahahaha

13. Nikad nisam udario ženu, ali ništa nije isključeno

14. Upis, pre dva dana sam branio devojku SVOGA brata koja ga je zakinula za neke mizerne pare. Na žalost nisam stigao na mesto zločina na vreme, a i fizički sam slabiji tako da je ona završila krvava i sa masnicama po celom telu i faci... Ne umešati se znači biti slepac, ko god vidi nasilje bilo kakvog tipa dužan je sebi da nešto preduzme, pa makar najebo.

Edit: saće ovi dole svi dispadnu gloopi ekekeke

15. Pa što ne vrati pare ako su mizerne?

16. Pa što sad da vrati pare ako ju je bio, svašta radjarde...

Em je bio em vratila pare.

E to ja zovem paradom batina!

17. Em je Triforce fizički slabiji od njenog brata, pa je i on dobio po pizdi

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.