Да ли игноришете породично насиље?

1. Hahh
    Jebo majku ako je bilo brutalnijeg jebanja ovde da se secam

2. nisam citao sve ali koliko shvatam naveo si kao mogucnost da ta devojka ima stokholmski sindrom, sta posle pricvas da nisi to hteo da kazes.ne razume ne mogu sad da citam sve dopisujem sa sa jednom devojkom iz nemacke pa nemam vremena

3. http://vukajlija.com/forum/teme/53155-da-li-ignorisete-porodicno-nasilje?strana=23#post_3726150
    Evo dečko sasvim fino skapirao celu priču. Što se tiče mog mišljenja, već sam rekao imaš redove i redove te spike unazad. Ali ovo u mom slučaju nije bilo za batine, radi se o stvarno jadnoj sumici koja prelazi jedva dvesta evra...

4. Mogao je samo da je šutne i zapreti njenima da vrnu pare ili nešto, a čak ni to ne bi bilo realno jer je još i pre toga lemao

5. Ali ovo u mom slučaju nije bilo za batine, radi se o stvarno jadnoj sumici koja prelazi jedva dvesta evra...

Ako imaš dva soma platu, dve glave su možda tada jadna sumica, ali u suprotnom...
    Mada ne treba je realno lemati zbog toga, nego uzmeš pare nazad, ako nema neka se snađe da ih stvori i doviđenja.

6. i jos ti je to mladji burazer haahah
    stariji burazer upada mladjem burazeru dok jebe i misli da tuche i krene da BRANI i dobije batine hahaahh previse je ovo jebeno
    o7 javio

7. kako sad kazes treba da je sutne a rekao si da ne bi nikad udario zensko

8. Mrs bre u picku materinu lepo sam napisao da sam ozbiljan dodje mi sad da ti dodjem tamo sa sve tom kurvom da gledas kako je jebem i bijem pizda li ti materina bezobrazna

9. Labo brate, ne da je bukvalno šutne već da je otkači. Trifors stavljaj znake navoda u daljem toku ovog razgovora, Labo se lako zbuni.

10. Lab, nigde nisam rekao da devojka ima stokholmski već da sumnjam na tako nešto jer mi je cela situacija nepojmljiva evo iskopo sam za tebe http://vukajlija.com/forum/teme/53155-da-li-ignorisete-porodicno-nasilje?strana=18#post_3725727
    Elem, takođe ove navode nisam ni osporavao. Ako ima ko je jebe, al sad je pobegla i kraj priče

11. http://vukajlija.com/forum/teme/53155-da-li-ignorisete-porodicno-nasilje?strana=24#post_3726159
    Ljudi zamoliću vas da ne čitate slanove postove ovo je stvarno zbunjujuće.... Gde si naišao na informaciju da mi je to mlađi brat, stariji od mene pet godina ahahahahahahaha

12. Gde god je u pitanju pijan muskarac koji tuce zenu treba ga razvaliti, isto kao i one koji prate i maltretiraju bivse zene i ribe koje su oh odjebale. Jednoj je bivsi muz odsekao parce malog prsta na secki za pecenje. Imao sam to zadovoljstvo da ga razbijem. A onda sam posle video da se i ona ponasa kao stoka oko deteta zajednickog. Ipak, nije smeo da joj odsece prst. Zivot je komplikovan.

13. Ćuti torazulu sad će slanik da izmisli i izvrne sve ovo što si rekao pa će još sat vremena da raspreda o nekim nepostojećim stvarima

14. Sad navijam za brata tvog da vas dohvati i izlomi i izjebe oboje majke vam ga nabijem nezahvalne

15. Izvinite ja sad upravo moram do svog stana da ga obidjem petsto kvadrata ima centar nova gradnja dosta skup i veliki stan i kurac velik kao diploma imam sjajan lep ne mnogo dlakav jaja solidna

16. E još jedna stvar da ne bude prekasno: Imam dva brata, srednji sam znači imam mlađeg brata (godinu dana mlađi, nije tukao svoju ribu) i starijeg brata (pet dina stariji, tukao svoju ribu)
    E tako sad slani ne može ništa izvrnuti sve sam zapisao

17. Meni uopste ne ide u glavu kako je uspela da mu duguje dve glave hahaha i gde su ti otac i majka i mladji brat bili dok je tukao lol svi navijali jedino ti je branio ili vas brat bije kako koga stigne pa niko ne sme da mu kenja?

18. Kakva bi tek konfuzija bila da je u celoj ovoj guzvi sa bracom bio radj

19. http://vukajlija.com/forum/teme/53155-da-li-ignorisete-porodicno-nasilje?strana=24#post_3726174

pa sta ima ljudi da ulecu covek jebe u sobi svojoj ono niko od njih nije istripovao da je bije,al zato je ovaj batersov pomocnik uskocio da spasi mladu damu od kurca

sori,trifors,pogresno sam procitao da imas samo mladjeg burazera

al svakako valjda ti je jasno da si ipak batersovog pomocnika pomocnik,presao si batersovog pomocnika

20. radi se o stvarno jadnoj sumici koja prelazi jedva dvesta evra...

Hah, nikola80kg može bivšu ribu dva i po puta da jebe za dug od dvesta evra, a ti kažeš jadna sumica

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.