Да ли игноришете породично насиље?

1. ma ko joj je kriv neka je bije.to je to kad nece same da procene coveka nego se raspituju po gradu ko neke curke-e a kakav je ovaj?uu super dusa od coveka-a ono neki monstrum.to raspitivanje me nervira.izadji sa deckom upoznaj ga pa sama proceni kakav je a ne da ide i pita svakog koga poznaje kakav je taj sto treba da se vidi sa njim.seljacka posla.nema diskrecije ni malo, svi sve mora da znaju i redovno se podnosi izvestaj svima

2. Raspitivanje te nervira jer kad se neka o tebi raspita svi kazu da si psiho hahaha

3. ne moze to niko da kaze za mene.jedna kao cula da se drogiram i obijam trafike ja popenio pitam je ko joj je to rekao ona nece da mi kaze.ma necu da se secam toga nervni slom sam preziveo.poenta je da ljudi za onog ko je dobar namerno kazu da je los a za onog ko je los kazu da je dobar

4. Haha okrene dva telefona dobije na uvid tri zabrane prilaska xD

5. Labo, nasao sam te na fejsu. Nisi ti toliko ruzan kolko te ona fotka predstavila ovde. Kojom magijom si nju bas odabrao ja ne znam evo.

6. http://vukajlija.com/forum/teme/53155-da-li-ignorisete-porodicno-nasilje?strana=24#post_3726182

nhahahh kad je nikolakg80 jebao onu zbog dugovanja para,jeste jezivo,al samo zamisli tu scenu onako govori joj ,,pa nista,moras da se jebes sad sa mnom jbg,,

7. Tilmo je inace sve odavde trazio na fb i gledao dal ima neko jadniji od njega. I dalje trazi kao sto vidimo.

8. ma zabole me za to.glavne su pare, da one vide da si sposoban

9. Jao da, nikola kilogram je u pitanju, praštaj, labo, odo da editujem

10. ma nista radj.mnogo se pise ovde sad i ne stizemo.a ti teraforce nemoj da se ucis preko one stranice dzentlmen nego slusaj starijeg brata

11. Pseto brat, kad se prica o muskoj lepoti ti bi trebalo da skreces temu.. Xd

12. Pa inace i skrecem temu tu kad se povede, ne volim muskarce bilo lepe bilo ruzne

13. Ali ako mislis na moj gornji post o tebi uopste nisam mislio na lepotu

14. Labo, sto si tolko ogorceen na devojke jbt?

15. http://vukajlija.com/forum/teme/53155-da-li-ignorisete-porodicno-nasilje?strana=24#post_3726174
    http://vukajlija.com/forum/teme/53155-da-li-ignorisete-porodicno-nasilje?strana=24#post_3726181
    Evo vidiš pseto kako ste vas dvojica odma uskočili u zaključak da moj stariji brat živi sa mnom i roditeljima. Pre svega ja ovo sad pišem iz Bačke Palanke, a on je sad u Zagrebu u svom stanu gde su njih dvoje zajedno živeli. Zapravo cela porodica nam je razdvojena i ja sad živim malo u Srbiji malo u Austriji zbog posla. Pare mu (mom starijem bratu) nisu problem jer ima svoju firmu ostvaren je čovek kara Ustaše i boli ga kurac. Ovo sve sam sad ispričao iz dva razloga: 1. Kad kažem mizerne pare, 200 jevreja je njemu stvarno ništa i ovo je uradio vrv iz nekih svojih nasilničkih stavova koje ja ni malo ne podržavam
    2. Pokušavam da vam objasnim da ste slepci zatvorenog uma sa bolesnim maštarijama ili se bar jako dobro pravite. Takođe vidim da se jedan drugom konstantno nadovezujete (slani i ps) pa oću da ubijem dve muve jednim udarcem.
    Lako je vama pričati nepostojeće priče koje niko nije ni pomenuo, pa se u celoj konfuziji izvlačite na takav fazon jer ne možete na normalan način da pobijete nečiji stav, da predložite nešto konkretno ili merodavno što stvarno ima smisla, nego udri brate po nečemu desetom što nema veze s vezom. Ok bole me prsti više isteošio sam se danas na budale maksimalno odo da spavam laku noć o/

16. tebi je 200e sumica.jbt u ovoj srbiji se svi ponasaju kao da su milioneri.mnogi crnce ceo mesec i za manje

17. Pa koji si ti kurac trazio u njegovom stanu jos ratvaljujes vrata trebao te ubiti ko kera majmune

18. A šta je tvoj burazer rekao tebi posle tvog mešanja?

19. Bio sam kod njega tri dana jerbo sam vadio putovnicu (hrvacki pasoš)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.