Да ли игноришете породично насиље?

1. E sad kad si rekao da zive zajedno je jos nejasnije kako i za sta mu duguje pare jel se drogira ili kocka?

2. Duguje mu pare koje je skinula preko njegovog računa (ima broj njegove kartice valjda) i potrošila na ko zna šta

3. Tifors pitah te nesto druze

4. Tilmo reko mi je samo jednu stvar: pozdravi mi Tilma legendu

5. Pa da, PRIMIO TE KO BRATA, dao krevet, hranu, vrv i vozio do supa, pomogao oko papira i ti mu razvalis vrata od 3 glave i zajebes da ne uzme svoje dve koje mu ova duguje jer je sad zapalila. Pa stvarno te je trebao ubiti ko kera sto rodbina moze da te ukanali to niko ne moze

6. Au brate moj napaćeni, aj pročitaj ovo što si sad napisao molim te, ahaaa u stvari kapiram skroz u kom si fazonu ok

7. http://vukajlija.com/forum/teme/53155-da-li-ignorisete-porodicno-nasilje?strana=25#post_3726217

zar ne mislis da je malo bezveze to sto ti si stariji lik imas posao i to i i dalje upadas burazeru u sobu dok jebe da odbranis njegovu picku od kurca...to u stvari nije bas zdravo u bilo kojim godinama,ajde dok si bas klinac bila bi burazerova odgovornost jer je dozvolio da njegov 6godisnji burazer cuje kako grubo jebe,ali jebem li ga sa 35 fazon godina koliko imas vec je tvoja odgovornost

8. Ne bi ni u tu austriju otisao da ti nije njega bilo ciganine jedan ciganski opanjkavas ga ovuda 3 dana nekim nepoznatim ljudima spodobo jedna ljudska

9. Triforce
    Duguje mu pare koje je skinula preko njegovog računa (ima broj njegove kartice valjda) i potrošila na ko zna šta

preventivno kupila jedna dobra sobna vrata pošto je saznala da u posetu dolazi brat koji voli da ih razvaljuje

10. Како си добио путовницу за три дана, ја сам на моју чекао двадесет скоро.

11. Ma da, sve mi je sad jasno jedan je za Lazu drugi za Mitrovicu i ćao zdravo

12. jao pa ti si izgleda potajno zaljubljen u nju pa si hteo da joj pokazes da si bolji od brata.e svasta,interesantna prica ali ima rupa.sto bi tvoj brat nju optuzio za kradju a ona ima sifru njegovog racuna i jos mu je uzela bednu sumu.

13. Stevane imaš žurni postupak brt za 24 do 48 sati gotova

14. Lab loše brate mora to malo bolje, ugledaj se na pseta on to malo oštrije uradi u jednom trenutku sam čak i pomislio da je ozbiljan

15. Stec zavrsio mu bre brat koji je ocigledno gospodin covek ima svoju firmu zivi sa ribom(tj ziveo dok mu ovaj slepac nije razjebo to) ima veze u drzavnim organima, jebe jako snazno i do.samog kraja...napravio coveka od ovog debila zavrsio mu putovnicu pozajmio pare za put u austriju a ovaj dosao oterao mu devojku na koju se lozi razjebao mu vrata i pljuje ga na sva zvona pritom

16. stvarno ovo sto kaze kosovac,kako mozes tako da opanjkavas rodjenog brata.sigurno mu radis iza ledja i kad je ta riba u pitanju,..nije moja stvar ali to stvarno nije lepo

17. http://www.policija.hr/main.aspx?id=44#Uputa u žurnom postupku

Океј, верујем ти.

18. Ahahahahahahahahahaa zajebavate me? :'D

19. Ali da kao što rekoh u onom predugačkom postu, mora uvek da kenja i izmišlja da bi tekla njegova spika

20. Pa.aj sad kazi da nisi coveku razvalio vrata i da ga ne olajavas ovuda 3 dana aj

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.