Dedine ratne price

1. CIKA BULJA HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA

2. Moj deda nastradao u Jasenovcu. Pao sa osmatračnice, jbg...

3. ČIKA BULJA HAHAHAHAHAHAHAH

4. Mom unučetu ću pričati kako sam u patroli navatao 3 Šipca-pripadnika Oslobodilačke Vojske Bujanovca Medveđe i Preševa koji su s KiM švercovali negde oko 800 kg zaleđenih pilećih bataka na konjima...I kako smo dobili naređenje da Šipke predamo a batake uništimo. I kako sam kao komandir baze odobrio da ih uništimo - na roštilju. I bilo uništavanje dva dana u bazi. Bataci za ručak doručak i večeru, plus hranili i džukce s njima...
    Inače čukundeda po tati mi roknuo neke Turke u Crnoj Gori pa su moji pobegli tad na KiM i promenili prezime. Deda bio mlad u ratu (2. Svetski) i pomagao okupatorima ( Italijani) ko klinac u pekari da prehrani svoje. Posle završio škole i bio direktor jedne u Peći na KiM. Zabranio da Albanski jezik bude obavezan za Srbe. Poslali mu nekog novinara "Rilindije" koji ga isprovocirao pa mu deda polomio vilicu. Posle toga oduzeta mu je partijsska knjižica (komunjara bio) i proteran je s KiM zauvek...

5. moj pradeda bio partizan u babickom odredu u leskovcu, i negde '44 godine na leto, selo cernicu opkole cetnici. ti cetnici su bili pod komandom mihajla zotovica, oficira koji je bio ozloglasen zbog mucenja i cega sve ne. i jedno jutro, u stali spavali moja baba, njena sestra i njihova majka. bilo zajebano vreme nisu smeli da spavaju u kuci, redovno su upadali nemci u po noci. i kaze baba, samo sto je svanulo dolazi komsinica da ih budi kaze dolaze nemci, bez'te traze dodu (mog pradedu). nekako se prababa izvuce iz stale, upregne kobilu i ode u susedno selo sa nekim srpovima kao posla je u nadnicu, a komsinica uze decu da ih nekako skloni. medjutim bas nekako tad, u stalu ulazi nemacki oficir u crnoj uniformi i jedan njihov komsija, vojska oko kuce vec dolazi, nema se kud. kaze komsija, ne plasite se nista, necemo mi vas, mi tatka trazimo. oni naravno rekli da nemaju pojma gde je (fala bogu pradeda im nije ni govorio gde ide), i iz osvete pocnu da razvaljuju kucu, pucali u burice sa rakijom, vinom, bila velika kuca domacinska imali svasta. u toj guzvi moja baba i njena sestra se iskradu i pobegnu kroz neke kukuruze, picke materine u susedno selo kod svoje tetke koja ih sakrije. kad su se posle par dana vratile, saznali su da su ubili komsinicu tu koja je dosla da ih budi (i ona je bila partizanka), jer nije htela da ih oda, i da bi verovatno ubili sve koji su se zatekli tu da nisu pobezali. tog dana su ubili jos nekoliko ljudi zbog saradnje sa partizanima. sto je najjace, pradeda se vratio ziv kuci, i saznao je ko ga je odao, prvi komsija ironicno, i ladno mu oprosti, kao bio rat svako za sebe, sta kurac...

6. Inače čukundeda po tati mi roknuo neke Turke u Crnoj Gori pa su moji pobegli tad na KiM i promenili prezime.

Ne kažem da lažeš, al bgvate, koliko puta sam čuo ovu priču, ne bi Turčina trebalo biti na kugli zemaljskoj.

7. Sto jes, jes i ja sam cuo bar hiljadu puta.

8. Inače čukundeda po tati mi roknuo neke Turke u Crnoj Gori pa su moji pobegli tad na KiM i promenili prezime.

I kod mojih je bila slična situacija, samo što su otišli u Liku i Dalmaciju i nisu menjali prezime.

Ne kažem da lažeš, al bgvate, koliko puta sam čuo ovu priču, ne bi Turčina trebalo biti na kugli zemaljskoj.

Pazi, Turska i sada ima 80 miliona stanovnika, plus oni što žive drugim zemljama. Još je su se u to vreme računali u turke i poturice i oni iz drugih zemalja koje su pripadale Osmanskom carstvu. Tako i da su ih i 100 000 ubili, ima dovoljno i za te priče i da ostane još gomila njih na kugli zemaljskoj.

9. Ne kažem da lažeš, al bgvate, koliko puta sam čuo ovu priču, ne bi Turčina trebalo biti na kugli zemaljskoj.

и ово за деду који је одведен у заробљеништво и тамо напумпао немицу, испада да је пола њемачке србин а пола турчин и курд

10. Miki, nemoj da sereš puno, znaš. To ti je čukunđedo bio pička pa pobjego, kasnije baroniso da je u namanju ruku na nivou malog Radojice.

11. Tvoj je čukunđed bio pička majmune jedan retardirani. Moj je poginuo u borbi sa turcima, a njegova porodica otišla. Majmune jedan šugavi retardirani izdajnički, tvoji su se verovartno krili negde k'o pičke pa si ovde našao da sereš majmunčino jedna retardirana. Pičko jedan smrdljiva, seme ti jebem kukavičko.

12. Ma jok, i moj ubio turčina pa se junački pokupio i napredovao probojom kroz redove poturica u krajiške planine. Moj ubio dva turčina, pa dva puta bježo.

13. и ово за деду који је одведен у заробљеништво и тамо напумпао немицу, испада да је пола њемачке србин а пола турчин и курд

Ovde u selu jedan čiča bio u zarobljeništvu, ovde imo ženu i dete a tamo se oženio Nemicom. Ona ga je uhvatila sa njenom sestrom i odsekla mu kurac.

14. Ovde u selu jedan čiča bio u zarobljeništvu, ovde imo ženu i dete a tamo se oženio Nemicom. Ona ga je uhvatila sa njenom sestrom i odsekla mu kurac.

i otišla u Crnu Goru da ubije turčina njime.

15. Šta spemuješ ovde? Ako toliko voliš turke idi tamo, ne smaraj nas. Jeste za 500 godina, ovde nije bio ni jedan ustanak nije ubijen ni jedan turčin, samo je važno da si ti heroj neki.

16. Odakle si ti miki? Koje prezime ste imali prije nego što ste ga promijenili u programu zaštite crnogoraca koji su ubili turčina?

17. A šta tebe boli kurac za to?

18. Pa da utvrdim gdje ste dizali ustanak. Kako se zvao turčin? Kako je ubijen?

19. i otišla u Crnu Goru da ubije turčina njime.

ahhahahajahahahahah

20. Taj deo familije je bio i ostao Knežević, ako te baš zanima. A kad iskopaš ime tog/tih turaka što su ubijeni, javi mi.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.