Ко последњи - победник 6 (1111 пост побеђује)

1. Zatišje pred buru :)

2. Tek smo sada shvatili ko je ko:)

3. Ja samo nisam još skontao ko sam ja :)))

4. PSV je uneo zabunu, ne znam ni sa kim sam sedeo, ni šta sam pio, ništa ne znam :)

5. сад као ПСВ је крив... ма дај...

6. A ti misliš da je neko drugi? :)

7. manje piva, manje piva:)

8. Neko je bio dobar, pa je pio sokiće :)))))

9. Neko nije dobio ni poljubac u obraz:))))

10. Neko nije hteo da ga pogrešno shvate, ali dobiće sledeći put :)))

11. Neko je bio gladan i bolela ga glava:)

12. Nekom je baš prijalo novo poznanstvo :)

13. Neki su se mimoišli 20 minuta pre susreta :)

14. Neko je stajao tako da nije mogao biti vidjen, a neko sedeo tako da nije imao dobar pregled:)

15. Neko je skontao da SMS može da pomogne :)

16. Neko je rekao drugu:,,Pazi dobro koji ce se uvati za telefon kad mu stigne poruka..:))))))))))))

17. Neko je snimio dok se neko drugi 'vatao...za telefon :)))

18. Neko je sve nas uslikao, tako da nas ima na definiciji Urbano:)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.