Ко последњи - победник 6 (1111 пост побеђује)

1. Video sam, samo se ti ne vidiš jer si okrenuta ledjima, a ja se ne vidim od druga :)))
    Bitno je da se vidi da je konobar za našim stolom :)))

2. hahahaha...to sam upravo konstatovala:))))) gladna sammmmmmmmmmmmmm:)
    odoh da klopam...laku noc,misuuu

3. Laku noć mišice :)))

4. Djavoli se bude, kad ljudi idu na spavanje :)))

5. hihihi, sad si provalio:)
    samo nema nam onog vampira noćas, zabagovao je:))

6. Vidim svi su se izortačili na FIST-u. Izgleda da nama koji smo to preskočili sledi, noga u...

7. RD, jebeš FIST, ovde smo mi koji jesmo.

8. Dobar dan, radni narode.

9. @PSV
    Kada kažeš FIST ja samo pomislim na jednu malu plavooku sa kratkom plavom kosom, i kao da sam bio prisutan (da ne kažem: i opet je lepo 5 minuta...).
    @Predražinjo
    Dobar dan!
    Stvarno imam posla...ali šta ćeš kad sam zavisnik od Vuke.

10. A možda je i RD bio na FIST-u i samo mudro posmatrao vešto krijući svoj identitet?
    Kome pričaš o zavisnosti? :)

11. Predraže, ja sam tu duže od 3 godine... Doduše bilo je mislim 2 prekida od po nekoliko meseci, ali nisam uspeo skroz da se skinem, što rek'o M.Bajagić:"Mučila me apstinentska kriza, mučila me danima..."
    He,he,he... Nisam bio na FIST-u, a da jesam kako bih sakrio, pa na dupe bih progovorio! A drugo, prepoznali biste me po šljivi sa sportskog terena :-))))

12. Nisam znao da je šljiva još uvek aktuelna, to onda mora da je bilo baš krvnički :)))
    Neki savet onda bar za to X-mesečno skidanje sa Vuke? :)))

13. Nema saveta. Samo što manje "voajerisanja", pa možda i uspeš.
    I nipošto ne proveravaj da li im/nam nedostaješ!

14. Eto, iako reče da nema saveta, ja dobih dva dobra :)

15. Ha,ha,ha...Ja u stvari ne volim ni da dajem, a ni da slušam savete, ali eto valjda si mi zbog nečega simpatičan ;-)))))

16. hihihi, znači ipak sam žensko, a ja se neki dan pitam ko bi da mi pogleda jer nisam znao:))

17. Fudbal te je odao :-)))))))))))

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.