@PSV
Kada kažeš FIST ja samo pomislim na jednu malu plavooku sa kratkom plavom kosom, i kao da sam bio prisutan (da ne kažem: i opet je lepo 5 minuta...).
@Predražinjo
Dobar dan!
Stvarno imam posla...ali šta ćeš kad sam zavisnik od Vuke.
Predraže, ja sam tu duže od 3 godine... Doduše bilo je mislim 2 prekida od po nekoliko meseci, ali nisam uspeo skroz da se skinem, što rek'o M.Bajagić:"Mučila me apstinentska kriza, mučila me danima..."
He,he,he... Nisam bio na FIST-u, a da jesam kako bih sakrio, pa na dupe bih progovorio! A drugo, prepoznali biste me po šljivi sa sportskog terena :-))))
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Video sam, samo se ti ne vidiš jer si okrenuta ledjima, a ja se ne vidim od druga :)))
Bitno je da se vidi da je konobar za našim stolom :)))
hahahaha...to sam upravo konstatovala:))))) gladna sammmmmmmmmmmmmm:)
odoh da klopam...laku noc,misuuu
Laku noć mišice :)))
dobro veče mišOvi:))
Djavoli se bude, kad ljudi idu na spavanje :)))
hihihi, sad si provalio:)
samo nema nam onog vampira noćas, zabagovao je:))
Vidim svi su se izortačili na FIST-u. Izgleda da nama koji smo to preskočili sledi, noga u...
RD, jebeš FIST, ovde smo mi koji jesmo.
Dobar dan, radni narode.
@PSV
Kada kažeš FIST ja samo pomislim na jednu malu plavooku sa kratkom plavom kosom, i kao da sam bio prisutan (da ne kažem: i opet je lepo 5 minuta...).
@Predražinjo
Dobar dan!
Stvarno imam posla...ali šta ćeš kad sam zavisnik od Vuke.
A možda je i RD bio na FIST-u i samo mudro posmatrao vešto krijući svoj identitet?
Kome pričaš o zavisnosti? :)
Predraže, ja sam tu duže od 3 godine... Doduše bilo je mislim 2 prekida od po nekoliko meseci, ali nisam uspeo skroz da se skinem, što rek'o M.Bajagić:"Mučila me apstinentska kriza, mučila me danima..."
He,he,he... Nisam bio na FIST-u, a da jesam kako bih sakrio, pa na dupe bih progovorio! A drugo, prepoznali biste me po šljivi sa sportskog terena :-))))
Nisam znao da je šljiva još uvek aktuelna, to onda mora da je bilo baš krvnički :)))
Neki savet onda bar za to X-mesečno skidanje sa Vuke? :)))
Nema saveta. Samo što manje "voajerisanja", pa možda i uspeš.
I nipošto ne proveravaj da li im/nam nedostaješ!
Eto, iako reče da nema saveta, ja dobih dva dobra :)
Ha,ha,ha...Ja u stvari ne volim ni da dajem, a ni da slušam savete, ali eto valjda si mi zbog nečega simpatičan ;-)))))
ćao mačkice:))
Ćao zečice! ;-))))
hihihi, znači ipak sam žensko, a ja se neki dan pitam ko bi da mi pogleda jer nisam znao:))
Fudbal te je odao :-)))))))))))