Ко последњи - победник 6 (1111 пост побеђује)

1. hihihihihihi, a ja mislio ti mi pogledo kad sam spavo:))
    jer se ne sećam:)

2. Mene bi se sećala :-))))))))))))

3. hahaha možda:)
    moram da idem pa se čujemo, ali ja bi ipak voleo da sam zec, lepše mi da budem muško:))

4. E pa i baba bi da ima muda, pa ne može :)))

5. I PSV bi da padnu brojke i slova, pa ko mu je kriv :-)))))))
    Primer je kao stvoren za njega...ali možda u sledećem životu.

6. Plaše se cice da im ne popije krv...samo dok ih ne posisa prvi put, posle su gotove...:)

7. Ljudi šta se radi..:-)...?????..P.sutra sam poslovno BG-u nakon 10 godina pa da malo šmeknem metropolu..:-)

8. Dio, taman da proslavimo večerašnji plasman :)))

EDIT: Sad videh Dogov post, podseti me, da ne mislite da sam neiživljeno kopile koje ne poštuje takve svece kao što je bio naš patrijarh.

9. ne mogu..:-(..prebukiran mi raspored a mislio sam se javiti majke mi..plasman slavimo prvom prilikom..zecu..ti si najsimpatičniji zec ovdje..:-)

10. Ccc, opet taj fudbal!!!
    EDIT: Ja obrisah post, ipak je ovo sajt za zabavu, ali moram da kažem: On je stvarno bio nešto posebno, živi svetac, i nisam siguran da smo ga zasluživali. Plašim se da je sve manje takvih ljudi.

11. RD je savezni kapiten..(ups pogrešna igra:-))

12. Ako se pomeri neka od tih obaveza, ili svratiš slučajno u Merkator na kafu, ti se javi :)))

13. ja sam i jedini zec ovde:)

14. jesi..al si mio i drag i smiješan i brz i tako...:-)

P..hoću,majke mi čak ću ih pokušati nagovoriti da svratimo u Merkator..znam ti ime,znam da nosiš naočale i znam da voliš Ronaldinha pa te lako nađem..:-)

A ti ako vidiš par ljudi s bosanskim akcentom umorni od puta to je to..:-)

15. To da l si zec ili zečica nije još utvrdjeno, moraće tročlana komisija da zaseda oko toga :)

16. rd je utvrdio, na neviđeno:))

17. :-)...on se ne vara dakle ti si...???????????

18. ne znam još, ne verujem ja nikome dok se to ne pogleda:))

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.