Ко последњи - победник 6 (1111 пост побеђује)

1. A ne videh EDIT varijantu, al' nema veze :)

2. hihihi, ti znaš da se ja služim svakojakim prevarama:))

3. Videh deo razgovora, bio sam odsutan.
    Možda si zeko u pravu.

4. a, za ono, pa jesam, mislim, nadam se da jesam, to niko ne može da zna ali je lepše kad veruješ

5. Verovao sam, ali dve godine traje, pomalo gubim nadu.

6. pa i meni 2 godine traje, jbg. polako, što više neobaveznog druženja.i rada, ako se začauriš, najebo si, znam iz iskustva

7. Uostalom, ispričaću ti jednom sve da ti bude jasnije.

8. Sve je to Ok što ti kažeš. Ja sam živio 13 godina sa jednom osobom, i pre dve godine mi se čitav svet srušio. Izgubio sam veru u ljude, u sve, a onda sam sebi rekao, ma u svemu lošem ima nešto dobro.

9. Onda sam polako i u to počeo da gubim veru. Šta to ima dobro u lošem, malo, malo neko sranje. Izgubi čovek pojam o svemu, i onda naiđe na nekoga, pa se ponovo razočara, i tako redom.

10. i ja sam izgubila veru u ljude. neću biti neko vreme ovde, ali kad se vratim, ćaskaćemo na tu temo, sad je ionako kasno. pa ćemo privatno. važi?
    nemoj da se zamonašiš do tad:)
    biće sve ok, udahni duboko, ako ništa ne može da izleči, zapamti vreme će sigurno.
    joj, to i sebi kažem a ništa teže od čekanja:(

11. Važi zeko, pričaćemo :)

12. a sad me nećeš pojesti, jel:)

13. Ma ko zna, ako si slatka, možda te malo gricnem :)
    Malo samo, čisto da okusim ;)

14. Ajde dobro neću, obećavam. Tita mi!

15. dobro:)
    idem da pročitam preostale defke i spavam
    ćaooooooo

16. a sad zeka ide da spava
    pozdrav svim drugarima, budite mi veseli i dobri
    pa pa:))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.