ćaoooooooooooooooooo
ne da mi se da idem, žao mi, a moram:(( jebem ti život
Idi spavaj, vratićeš se kad dobiješ net. Ako ti je zbog mene, mogu da ti pošaljem broj na PVT?
hahahahaha, nemoj da me zasmejavaš:)))))
evo još jedna cigara i stvarno idem
Ne zasmejavam te, to je ozbiljna ponuda :))))
znam:)
Ma moj broj i ptice na grani znaju, mislim da sam ga milijardu puta ostavio na četu i negde na forumu stoji, a da na temi o fistu, pod kulturom.
haha, ja ne znam da koristim telefon:) prošle godine na sajmu sam kupila onaj predratni, sa velikim slušalicama i brojčanikom, jedva se i na njega snalazim, to je fiksni, a na mob ne znam, šapicama znam da okrenem broj:))
Paz da ti ne poverujem. Ja iskreno da ti kažem, nemam pojma ni gde mi je sad mobilni, i to mi se često dešava. Jednostavno zaboravim na njega.
pa ne znam, ja sam zec, ne vidim one brojeve a zato imsam onaj na okretanje hihi, ovo piše zeka, moraš da mu veruješ:)
Zeko, zeko, jes ti zajeban lik.
http://vukajlija.com/zeka/87523
odoh sad, hvala na druženju budite veseli i debeli:)) ćaooooooooooo
dobio si ++:))
Važi, ali pročitaj prvo def, pliz
već jesam, nema brineš:)) pozz, i mislite na mene
poz :(
Malo sam bio zauzet predhodnih dana...Vidim da će i nova runda da se završi... Čestitam pobedniku predhodne runde!!!!
čuvaj se zeko..
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
ćaoooooooooooooooooo
ne da mi se da idem, žao mi, a moram:((
jebem ti život
Idi spavaj, vratićeš se kad dobiješ net.
Ako ti je zbog mene, mogu da ti pošaljem broj na PVT?
hahahahaha, nemoj da me zasmejavaš:)))))
evo još jedna cigara i stvarno idem
Ne zasmejavam te, to je ozbiljna ponuda :))))
znam:)
Ma moj broj i ptice na grani znaju, mislim da sam ga milijardu puta ostavio na četu i negde na forumu stoji, a da na temi o fistu, pod kulturom.
haha, ja ne znam da koristim telefon:)
prošle godine na sajmu sam kupila onaj predratni, sa velikim slušalicama i brojčanikom, jedva se i na njega snalazim, to je fiksni, a na mob ne znam, šapicama znam da okrenem broj:))
Paz da ti ne poverujem. Ja iskreno da ti kažem, nemam pojma ni gde mi je sad mobilni, i to mi se često dešava. Jednostavno zaboravim na njega.
pa ne znam, ja sam zec, ne vidim one brojeve a zato imsam onaj na okretanje
hihi, ovo piše zeka, moraš da mu veruješ:)
Zeko, zeko, jes ti zajeban lik.
http://vukajlija.com/zeka/87523
odoh sad, hvala na druženju
budite veseli i debeli:))
ćaooooooooooo
dobio si ++:))
Važi, ali pročitaj prvo def, pliz
već jesam, nema brineš:))
pozz, i mislite na mene
poz :(
Malo sam bio zauzet predhodnih dana...Vidim da će i nova runda da se završi... Čestitam pobedniku predhodne runde!!!!
čuvaj se zeko..