Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Predraže mora li ta Vukajlija? ;-)
Moram malo, nisam skoro ceo dan, dnevna doza mora da se uzme :)))
Ja odsutan duže vreme...Moram da se vratim u formu,,,:-)
Ja vidim da te nema duže vreme...rekoh da l žena možda nije stavila veto na Vuku? :)))
Ne, ja sam ovde kad nisam u dobrim odnosima sa ženom...;-)))))))))))
bližimo se 1111
Hahahaha, dobro je da uvek uspeš da "izvadiš fleke" :)))))
ali meni ladno još niko nije odgovorio na pitanje...
Predraže druže, pa bar ti znaš kako je u b(m)raku...Nego koliko imaš "staža"?
Peki, šta te muči?
Peki ako je pitanje kad se završava igra (ne znam da l sam dobro video), odgovor je na 1111. postu.
Ko stavi taj post je pobedio :)
Nikola, ja imam samo virtuelnu ženu-Elennu, u pravom životu me još nisu zarobili :))))
odgovoreno je :)
Predrag bračni iluzionista...;-)
Ne znaš šta propuštaš u pravom životu...;-) A i mislio sam da nisi oženjen, ili si imao mnogo sreće, čim toliko vremena visiš na Vukajliji...;-)
необавезно писање јеееееееее
Gde bre Nidžo nadje baš danas da me isprozivaš za Vuku, kad sam proveo ubedljivo najmanje vremena u poslednja dva meseca? :)))
A da sam za lečenje, to stoji. :)))
јухуууууу
Pa svadjao sam se sa ženom, pa moram u virtuelni svet da prozivam nekog i lečim nervozu...;-)
Onda udri batice po meni ko po tudjem :)))
Peki, ti dodje na kraju, kad se odlučuje...cccccc, nisi ni ti naivan :)))
игнорисање љубичастихххх
па није циљ поставити 1111 постова него 1111. по реду ;)
Predraže , imaš samo jednu virtuelnu ženu? Al si propao