Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
кооооооооооооооооооооооооооо
живи у ананасу на дну мора?
Prop'o sam Džoni k'o muda kroz iscepane gaće :)))
EDIT: Peki, aj iskuliraj, ne ponašaj se ko da imaš 5 godina, molim te.
Peki , nije fora da nabijaš sam postove jedan za drugim...
Šta ćeš Predraže, niko nije savršen...Al oženićeš se i ti jednog dana u rialitiu, pa Vuka na kašičicu...;-)
толико ли нервирам?
ЕДИТ: Следећи пост је 1111. :) Немо' ме бијете.
Ma jok, samo čekaj red za post...
Džaba vam momci, moji sinovci...
Evo ga i ovaj...Nanjušili lešinari kraj igre pa svi aktivni! ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=UpLqb2D3C8s
Nikola, vidim da ću i ja morati tu "svadjamo se " metodu da primenjujem, kad vidim da tako dobro prolazi :)))
Peki, samo nemoj uzastopno, inače piši šta hoćeš, nije bitno zaista :)
PSV živi u nadi k'o šećer u vodi :)
Boža Pub...Al nekada se na kocki i gubi!
Nema veze, ima PSV sreće u ljubavi, ako nema u kocki :)))
Misliš Predraže?!?
aha.Ima da pobedim.
Ja kad ti kažem, veruj mi :)
Da, al prekosutra...
Predražinjo mi neće nabaci seku, tako da nemam sreće u ljubavi, ali sam zato Hazarder!
Ušli smo u foto finiš, oćemo na eci peci pec? :)))
Gusto
Poenta je da ubodeš pravi momenat.