Ja galantno obradim sliku i sklonim sva obeležja drugih sajtova, je li to legalno? =D
A čini mi se da ni ovde ne smeju da se stavljaju takve slike, bar uz definicije ne...
Мислим да јесте. Ја водим рачуна исто. Не стављам са жигом. Мој цвет је мојих руку дело! ;)
Vidi se........
=))))))
Нек се види кад ја затакнем цвет. :)
E, sad pročitah tvoje definicije koje nisam, da ne budem u zaostatku, novčanik je genijalna, svaka ti čast!
Sad bi trebalo didem polako, pošto sam preživela još jedan dan a da me nisi iseckala, sad se radujem =) Laku noć
Лаку ноћ. Лепо спавај.
Добро вече! (Вежбам за Милку Цанић! :) )
Marija, čim si sinoć omirisala kršenje reda i zakona, odmak si se javila. cccc Ne može čovek od tebe pošteno ni da krade.
Не може. Она је наша савест. :)
Maro, odlično ti ide, ali još malkice uvežbaj izgovor. Došla savest po svoje, a niko joj ne da:)))
Ако је нама нашла да тражи баш ће да се наузима. :)
Što da ne, hoćete da kažete da sam potpuno čista kad sam s vama pa nemam šta da uzmem...?
Maro, malkice treba da nakriviš glavu dok izgovaraš. Jesi li?! Ja sam tvoja savest, nemoj lagati.......
hahahaha Viš da neće da dodje. Moramo nečim da je namamimo. E Maro, a kad ćemo ono da uradimo? Sad će da se upeca.:)))
Ha...munjo nemoj da si obrisala taj post =D
Да правимо скандал?
Evo jeeeeeee. hahahaha Samo blud, kradje, otmice, pljuvačine i ostale bliske i drage nam stvari, mogu Mariju da trgnu iz mlohavog stanja u koje je upala zbog.... A zbog zašto si upala?
Чекај, кога питаш? Ја сам ОК. (Јебеш ти ово кад смо све три Марије, па се не зна ко кога и зашто! :) )
Ne znam, možda mi je takav horoskop ovih dana...doduše, prošle noći sam jedva 3 sata spavala tako da sam sad mrtva umorna, možda je i zato... =)
'Oću skandal!
Mi smo iste, a u stvari smo različite. Vas dve ste tolerantne na laktozu, a ja nisam. PIJMO KRAVICU BEZ LAKTOZE.
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Ja galantno obradim sliku i sklonim sva obeležja drugih sajtova, je li to legalno? =D
A čini mi se da ni ovde ne smeju da se stavljaju takve slike, bar uz definicije ne...
Мислим да јесте. Ја водим рачуна исто. Не стављам са жигом.
Мој цвет је мојих руку дело! ;)
Vidi se........
=))))))
Нек се види кад ја затакнем цвет. :)
E, sad pročitah tvoje definicije koje nisam, da ne budem u zaostatku, novčanik je genijalna, svaka ti čast!
Sad bi trebalo didem polako, pošto sam preživela još jedan dan a da me nisi iseckala, sad se radujem =)
Laku noć
Лаку ноћ. Лепо спавај.
Добро вече! (Вежбам за Милку Цанић! :) )
Marija, čim si sinoć omirisala kršenje reda i zakona, odmak si se javila.
cccc
Ne može čovek od tebe pošteno ni da krade.
Не може. Она је наша савест. :)
Maro, odlično ti ide, ali još malkice uvežbaj izgovor.
Došla savest po svoje, a niko joj ne da:)))
Ако је нама нашла да тражи баш ће да се наузима. :)
Što da ne, hoćete da kažete da sam potpuno čista kad sam s vama pa nemam šta da uzmem...?
Maro, malkice treba da nakriviš glavu dok izgovaraš. Jesi li?! Ja sam tvoja savest, nemoj lagati.......
hahahaha
Viš da neće da dodje. Moramo nečim da je namamimo.
E Maro, a kad ćemo ono da uradimo?
Sad će da se upeca.:)))
Ha...munjo nemoj da si obrisala taj post =D
Да правимо скандал?
Evo jeeeeeee. hahahaha
Samo blud, kradje, otmice, pljuvačine i ostale bliske i drage nam stvari, mogu Mariju da trgnu iz mlohavog stanja u koje je upala zbog....
A zbog zašto si upala?
Чекај, кога питаш? Ја сам ОК. (Јебеш ти ово кад смо све три Марије, па се не зна ко кога и зашто! :) )
Ne znam, možda mi je takav horoskop ovih dana...doduše, prošle noći sam jedva 3 sata spavala tako da sam sad mrtva umorna, možda je i zato... =)
'Oću skandal!
Mi smo iste, a u stvari smo različite.
Vas dve ste tolerantne na laktozu, a ja nisam.
PIJMO KRAVICU BEZ LAKTOZE.