Погоди ко сам 2

1. Marija, šta ti je, a?
    Presaberi vrijeme pa ćeš d vidiš ko je kad došao.:)))

2. Ја никад не спавам. А овде сам се поподне кад сам завршила посао играла. Ко није био добар? ;)

3. Ja sam bila dobla, Malo ;)

4. И мени се чини да си ти само мало била добра. ;)

5. Munjo bre gledam kad su ove danas pisale i ogovarale...a ja propustila trač partiju... =(

6. Maro, za mene je to mnogo :)

7. Pa čekale da nas dve ne budemo tu.
    Energija samo Mari dala da jede, a nama dala neku bedu koju Mara nije mogla d poje.

8. А ко је Гладијатор?

9. Gladijator jebanovan :P

10. svadjao se sa lotosom

11. Ви'ш кад мене нема. Сви се за гушу 'ватају. :)

12. Ima neki smajli koji se oblizuje? Nema? Dobro, nema veze.
    :oblizuje se:

Bravo domaćice, vidi se u donjem desnom uglu kako je sve domaće =D

13. E ovo me se sviđa, mnogo me se sviđa!
    Ima da ti isplusujem sve definicije ako ćeš da čašćavaš ovako =D

14. Energy, turi link svadjanja da pročitam.
    Marija, spremna je definicija o tebi.
    Linkovaću je kad je napišem.
    Svi morate da ostavite komentar koji glasi ovako: "joj ova je ista ko Marijagd"

P.S. A šta ti znači to gd? :)))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.