Погоди ко сам 2

1. Na intenetu može da ti se desi da umreš od smeha, blama, muke zbog sranja koje čitaš...
    Može da te pukne infarkt, strujni udar, da iskrvariš jer su ti pukli šuljevi od sedenja...
    Odo ja napolje.

2. Podseti me to na onu tvoju definiciju. =)

Idi, ionako će Kaizen posle da čačka nešto po sajtu pa će da baguje, ako ga i uopšte ne isključi, mada sve mislim da će da napravi neko sranje al ajde =)

3. Neću didem jer je magla, a ja se bojim.
    A i de didem? Odma će da me uhapse ko neku raspadotinu koja se drogira ili manijači po ulici.
    Dok ja objasnim da sam izašla da bik izbegla smrt, jebaše oni mene.
    Bolje smrt no jebanje. (mislim, ono koje ne tražiš)

4. Pa makar i od interneta. =)

Meni drago što nisam išla nigde večeras, baš je bezveze van, ova magla glupava...

http://www.youtube.com/watch?v=TS9_ipu9GKw

Kad smo već kući da slušamo nešto lepo, opuštajuće, da se ne brinemo jer ćemo krepamo od sedenja =)

5. Јес' Муњо. Ово је доба кад сама бираш партнера. :)

6. odlična stvar.
    Ću turim i ja nešto svoje.
    Ovo sam našla na fejsu. Objavio Vukajlija.
    Ako ne znate da imaju tamo grupu, imaju:)))
    http://vukajlija.com/attached_images/0013/5370/amantino.jpg

7. Tu sliku je ranije imao neko kao avatar. Znam da ima grupa ali ja nemam nalog tamo.

Konačno, neki crtani bez špicaste kose i džinovskih očiju! Odavno nisam nabasala na neki a da nije kineski, i da glavni lik nije neki tvor koji bije nindžu...ili...šta već. Odličan crtani, baš mi je drago što sam odgledala!

8. Ja imam nalog tamo, ko i brdo ovih pljuvača.
    Pa kako da održavam kontak sa ljudima koji su mi daleko?
    Dodem kod njih, ne mogu jer su daleko:)))
    Najsmešnije mi je što tamo svaki peti dan nešto objave, a imaju
    6 од 2.768 обожавалаца:)))

9. 6 од 2.768 обожавалаца:)))

Ne kapiram, kako ovo? Ne razumem se u fejs uopšte, samo ono što moram da gledam jer svi imaju nalog...

Inače mi ospice izlaze samo kad vidim otvoren onaj prozor, one notifikacije i slične kurčiće.

10. Pa toliko obožavalaca ima ta grupa.
    Onda oni nešto objave, a ovi komentarišu ili lajkuju.
    Meni nije loše tamo ako naletim na neka proseravanja, pa im uletim argumentovani klizeći.
    Marijana je i tamo mod.
    Kako postizava sve:)))

11. Бу'те љубазне, појасните ми. Ич не схватам какви обожаваоци и чега.

12. Marijana je za mene Čak Noris, od moje registracije ovde. Ne znam kako postizava, ne želim da znam. Jednostavno postizava, kraj. =)

Kad je pomenu, setih se njene definicije koja bi tebi pasovala

http://vukajlija.com/hu-hu-hu

možda je znaš, ali to mi je jedna od najjačih koje sam pročitala

Maro, mi, članovi manjine koja nema nalog, možemo samo da se češkamo po glavi, i meni je malo šta jasno. =)

13. Znam i ocenila sam je, a ovde ću da se smejem:))))

Šta te briga. Čim nisi tamo, ni ne trudi se da shvatiš, mada ruku na srce, i nema šta da se shvati.:)))
    Ja ga koristim samo za komunikaciju sa prijateljima, a ovde sam stalno..))))

14. Pali brate, Vukajlija je zakon...

E, gotovo za danas, evo ga admin, će nam gasi sajt =)

15. Onda, ostaj mi aj zdravo do sutra. (danas) :)))

16. Лаку ноћ од мене. Што мање знам, паметнија сам. :)

17. Laku noć neznalice:))

18. Jesi Maro. Laku noć

Ja neću još, čisto da vidim dal će dugasi sajt ili će raditi ali sa bagovima, samo jednom ranije sam naletela na sajt van funkcije, užasno iskustvo. =)

19. Pa odluči se el ideš il ne ideš.
    Ne mogu 100 puta da ti želim laku noć
    To košta.:))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.