Погоди ко сам 2

1. ajd ja moj popi

ajd u zdravlje da te sluzi prst

(vis kako te slusam)

2. Necu Maro ona je prva pocela!!!!!
    Reci njoj da prekine pa cu ja !!! :))
    dirala mi je prsta sram je bilo

3. Не гледам ја много ко први ко други. Ја само 'ватам па млатим! :))))))))))))

4. popi i ja moj...u zdravlje nek ti rastu dlake :)))
    i nek te sluzi... smislicu ja... :))))

5. Е сад кад сте се изљубиле, ја могу лепо код кумова на патерице. И немој кад се вратим да затекнем неки белај. 'Ел јасно? :))))))))))))))

6. jasno :)))))))) ja necu..ali cu da se branim ako me prva dira :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

7. jano, odakle ti duletova slika? :))))

8. To nije tvoja slika???? :)))))) sad sam u bedaku...meni rekose da si to ti.....

9. neeeeeeeee...brati se na prve stranice i videces da je to moj dule, od trenutka kad je upoznao mene :D

10. poludeo je dule kad je tebe upoznao...cak i meni se glava trzne na levo kad cujem rec energija :D

11. sta da ti kazem

ja vas izludjujem, ja vas uzbudjujem :D

12. Energy, šta pričaš sa Janom.
    Udri bre to sa macolom u glavu, pa nek peva borbene.

13. haaaaaaaaaaaaaaa!
    Maro Munjo sram ti usao i nikad ne izasao!
    Za mene tako....a tela sam da upotrebim svoje veze da budes najcupika na sajtu...ccc cccc cc

14. More zarad dobrih batina ću da žrtvujem tiulu.
    Udri Energy, da ne umremo od dosade.
    Jano, kuvana si.

P.S. nešto si se Jano mlogo smejala na četu:)

15. ja se stalno smejem maro to mi je u kodu...sad koji je razlog..ako mi pomognes reci cu :))))))

16. Eve me Plazmo. Konačno sam se spakovala za bleju ovde:)

Jano, ne znam baš zašto si se smejala, jer na onom četu ne možeš da povataš kraj sa krajem. Jedino sam snimila kome:)) I to mi nešto drago:)
    Smej se samo, valja se:)

17. jebote Maro....sad sam u zbunu....kome? kome?!!!
    esam bila bezobrazna i ironicna???

18. Smejala si se na neko zaključavanje teme.
    Pa ne znam kakva si bila, ali znam da si se smejala preko cele strane, više puta.
    Čak si naljutila i jednu sugradjanku koja je rekla da ne voli kad jo neko dira njega:))
    Ako opet ne ukačiš, javi pa ću ti napisati na pvt.
    Ne mogu ovde, jer će da nam ubiju temu:)))

A vidim i horoskope pičiš.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.