Али то није био обичан зец. То је био принц кога је баба вештица претворила у зеца зато што није волео купус салату кад је био мали те га је тим потезом натерала да брсти зелениш сто година.
On reče Mari munji:
Munjo, kletvu sa mene možeš skinuti samo seksom.
Ali, ja sam krenula u manastir, i bići poštena. Nikom više ne dam.
A koliko para imaš, prinče?
:))) Jebo te semering. hahahaha
Pa kako da pišem kad me zasmejavaš?
Ok zeko, jedino što mogu da učinim za tebe je da ti dovedem neku zagorelu pa nek ti ona skida kletvu.
Ja se ne podajem za ništa.To mi je prošlost.
Mada, nikad nisam općila sa zekom, pa sam znatiželjna.
Kad tu, iza jednog cveta, izađe krompirova zlatica, ( zalutala sa obližnje njive) i reče: Mogu te odvesti puuutem muuudrosti, prati me.
Munja joj reče: U redu, želim prosvetljenje. A što tako pričaš?
KZ: Ma, dramatizacije radi. Ajmo.
Krenuše njih dve putem mudrosti, ali Munja muku muči. Ne zna ni dal je pošla ni dal je došla. Hoće joj se a ne da joj se.
Glupa zlatica je štetočina, a zna se da je munja laka kad joj se pruži prilika. A limenko jeste prilika.
Al ste obojica kilavi. Ovaj zec, ti zardjao. Ja sam na iskušenju.
Seksa svugde oko mene, ali seksa nema.
Zeka mali i brz, a limenko škripi.
Manastir ipak.
I oni nastaviše dalje, Munja, Limenko i buba ( ne zeka, on je ostao negde pozadi, možda ga ubacimo kasnije ) .
Munja premišlja, hoće ali nema s kim. Pešačiše tako neko vreme, dok se Munja ne okrete i vidi da Limenko ide iza nje sa podignutom kurblom. Kuku, šta joj je sad činiti...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Znatiželja je natera da zastane i dzvirne pod kamen.
Kad ono, ispod kamena u rupi sedi zec.
Zec je ugleda, i uvređeno uzviknu: Vraćaj taj kamen nazad! Vidiš li da se igram kaladonta na Vukajliji?!
( ubiće me tasmanijski =) )
Али то није био обичан зец. То је био принц кога је баба вештица претворила у зеца зато што није волео купус салату кад је био мали те га је тим потезом натерала да брсти зелениш сто година.
On reče Mari munji:
Munjo, kletvu sa mene možeš skinuti samo seksom.
Ali, ja sam krenula u manastir, i bići poštena. Nikom više ne dam.
A koliko para imaš, prinče?
Имам 50 евра, али те паре ми требају да уградим семеринг за ладу.
:))) Jebo te semering. hahahaha
Pa kako da pišem kad me zasmejavaš?
Ok zeko, jedino što mogu da učinim za tebe je da ti dovedem neku zagorelu pa nek ti ona skida kletvu.
Ja se ne podajem za ništa.To mi je prošlost.
Mada, nikad nisam općila sa zekom, pa sam znatiželjna.
Marijaaaaaaaaaaaa, de si bre?
Мораш да ми доведеш загорелу у року од 24 сата јер ако до тад не скинем клетву бићу осуђен да возим фићу до краја живота.
Zeko, ne seri bre. Nećeš ti ni rolere da voziš ako ne ponudiš nešto za uzvrat.
Ni kod babe nema dzabe.
Ево спреман сам да ти дам џак купуса од 25 кила.
Munja reče: More, da je kupus dobar, i ti bi imao 100 kila a ne 2! Gužvaj se u fići do kraja života, ja ću da nastavim da budem samohotka.
Okrenu se na peti, i odklepeta svojim nanulama dalje niz putić.
Што ти фора! Пустиш нас да одрадимо увод и увучеш се кад је заплет! :)))))
Зец оста чекајући на камену другу жртву.
Док је Мара шетала, угледа на ливади лепо пољско цвеће.
Što, baš ste lepo zakuvale, šta fali =D
Kad tu, iza jednog cveta, izađe krompirova zlatica, ( zalutala sa obližnje njive) i reče: Mogu te odvesti puuutem muuudrosti, prati me.
Munja joj reče: U redu, želim prosvetljenje. A što tako pričaš?
KZ: Ma, dramatizacije radi. Ajmo.
I krenuše.
Иђаху оне тако и сретну Мариног друга Лименка.
Мара пљесну друга по рамену и рече: "Нешто си ми зарђао од кад смо се последњи пут видели."
hahaha za obe:)))
Krenuše njih dve putem mudrosti, ali Munja muku muči. Ne zna ni dal je pošla ni dal je došla. Hoće joj se a ne da joj se.
Glupa zlatica je štetočina, a zna se da je munja laka kad joj se pruži prilika. A limenko jeste prilika.
Limenko joj odgovori: Ma ne pitaj, zavrtnji otišli, ulje poskupelo...još me i neki ludi zec zapišao usput.
Тад Мара схвати да јој од Лименка не прети опасност и преложи му да са њима крене путем мудрости.
И њих троје наставише своје путешествије.
Al ste obojica kilavi. Ovaj zec, ti zardjao. Ja sam na iskušenju.
Seksa svugde oko mene, ali seksa nema.
Zeka mali i brz, a limenko škripi.
Manastir ipak.
To Maro, isti krak:)))
Sa limenkom u manastir.
I oni nastaviše dalje, Munja, Limenko i buba ( ne zeka, on je ostao negde pozadi, možda ga ubacimo kasnije ) .
Munja premišlja, hoće ali nema s kim. Pešačiše tako neko vreme, dok se Munja ne okrete i vidi da Limenko ide iza nje sa podignutom kurblom. Kuku, šta joj je sad činiti...