Evo me. Sitgla sa nekog rodjendana i šlogirala se kad sam videla:)))
U najavi ne bih pomislila da ću na naslovnoj ikad završiti.
No, idemo dalje sa pivom u meni koje mi je i dalje fuj i gorko.
Naterala me bagra.
Свака друга дефиниција коју сам прочитала данас је или тешка пљувачина по нечему или пуна сиса и дупета. Смучило ми се.
И не само данас већ пар последњих дана.
Evo definicije koja mi je veoma simpatična, možda i jedina koja mi se stvarno svidela od pročitanih danas...jesu malo bezveze u poslednje vreme...retko kad naletim na nešto baš dobro, zato i čitam redovno nekoliko njih, a ostalo.....
A, to. Pa munjo ne stižem baš da pišem ovih dana, dođem, i ni ne znam šta radim ovde, skoknem do foruma, neku definiciju pročitam, to je to...
Otvoriš uglastu zagradu, ukucaš reč za koju hoćeš da se pojavi, ( kao npr. to Evo kod mene ) , onda uspravna crta | , prekopiraš link definicije, zatvoriš uglastu zagradu.
Ja sam ranije izbegavala minuse, sad moram jer jedino tako dolaze nove definicije za glasanje...a i vala svaki dan dam nekoliko, pošto nailazim na tek postavljene plagijate starih definicija koji prežive, ne znam samo kako pored toliko moderatora...
Evo, opet sam negativna =)
Evo me. Sitgla sa nekog rodjendana i šlogirala se kad sam videla:)))
U najavi ne bih pomislila da ću na naslovnoj ikad završiti.
No, idemo dalje sa pivom u meni koje mi je i dalje fuj i gorko.
Naterala me bagra.
Клин се клином избија.
Јел' ја сам ја дрогирана или је већина нешто негативна око нас ових дана?
Dobro veče devojke, šta pijemo večeras? =)
Maro, i meni se čini...čini mi se da i ja spadam u tu grupu negativaca...valjda je bzv vreme napolju pa utiče... =)
Свака друга дефиниција коју сам прочитала данас је или тешка пљувачина по нечему или пуна сиса и дупета. Смучило ми се.
И не само данас већ пар последњих дана.
E zato svratimo ovde, pa se uzdignemo kulturno.
Ja sam ok, al to je valjda od piva:)))
Nego Marijo, kude si ti ovijeh dana? Zabrinusmo se nas dve.
Evo definicije koja mi je veoma simpatična, možda i jedina koja mi se stvarno svidela od pročitanih danas...jesu malo bezveze u poslednje vreme...retko kad naletim na nešto baš dobro, zato i čitam redovno nekoliko njih, a ostalo.....
A, to. Pa munjo ne stižem baš da pišem ovih dana, dođem, i ni ne znam šta radim ovde, skoknem do foruma, neku definiciju pročitam, to je to...
Nadam se da je prolazna faza.
I ne treba se forsirati kad ti ne ide.
Nemoj samo dugo da traje.
P.S. dobra je definicija.
Ja sam nagazila par dobrih, ali numem da ih turim u EVO ko ti:(
Evo ja recimo pišem baš gotivne, nehejterske defke sa puno optimizma :)))
A, a, šta kažete? :)))
Munjo, moram i ovde da ti čestitam za definiciju dana, ipak si proživela gadnu traumu zbog nje :)))))))))))
Тебе сам данас и јавно похвалила за гаће Надалове.
Али стварно, уместо да се насмејем све пљување.
Otvoriš uglastu zagradu, ukucaš reč za koju hoćeš da se pojavi, ( kao npr. to Evo kod mene ) , onda uspravna crta | , prekopiraš link definicije, zatvoriš uglastu zagradu.
Aj linkuj te dobre što si našla
Ma znam, Maro, zato se i zezam, htedoh da te podsetim samo da je bilo i nekih kojima si se nasmejala :)))
hahahaha
Hvala Pedja.
Jebo traumu, sad više ništa ne boli:))))
Tvoje su super, ali kao i mnoge druge, često ostanu zatrpane.
A umeš i da bocneš. cccc
Срећа те не дајем минусе. А данас сам пар пута била у искушењу.
Maro, uopšte?
Munjo, jebi ga, ništa bez malo bockanja, žene to vole :)))
Јок. Имам само 4 минуса и то два грешком дата. Можда у првих 15 дана боравка овде.
Maro ti si u tom slučaju moj novi heroj Vuke :)))
Zaista bravo (kako se kontrolišeš) :)))
Ja sam ranije izbegavala minuse, sad moram jer jedino tako dolaze nove definicije za glasanje...a i vala svaki dan dam nekoliko, pošto nailazim na tek postavljene plagijate starih definicija koji prežive, ne znam samo kako pored toliko moderatora...
Evo, opet sam negativna =)