Погоди ко сам 2

1. Стигла Мара. Пријем!

2. Opet ne psuješ.
    Sad će smajlići.
    Bitno je da ti se diže, a što boli, e to trpi.

3. Da ima šta da se digne ne bih ja sad bila ovde, ostaće mi jedino ovo, hahahahha

4. Sta se dize?
    Meni bolovi super..uzivam u njima :))
    kako vase muke esu sve na broju?

5. Janče, muke nestaju proporcionalno sa količinom unetog piva u organizam. A ništa se ne diže, jbg, i ja sam pomislila...ali...ipak ne.

Maro, poseti zubara za dvojku desno, mislim da sam spazila nešto sum,njivo tu...

6. Није, то ми је циркон. :)

7. Jano, nešto se Mariji nije dizao, al pivo učini svoje.

Maro, istopih se od osmeha da sam počela da njištim.

Marija:))))))

8. Maro Mara gresi zubi su ti zdravi ko u konja :)
    Kod mene se nista ne dize :(
    a pivo..pa ja pijam samo tekilu moze to?

9. Море, пиво да пијете за дизање. Какве текиле и остале глупости. А може и још нешто за дизање, није да не може. :)

10. Ma ti si imala si gde da nabaviš tekilu noćas, ja nisam. Ajd čekaj da završim ovu limenku pa davaj

Maro, tek sad tvrdim da treba da posetiš zubara da sredi to =D

11. Može. Turiš pumpu od bicikle u rektora, i puf,puf,puf, dok se ne digne.
    Naravno, zalivaš pivom.

12. Немојте ја сад да вам објашњавам то за дизање.

13. hahaha

Marija, poginula sam od smeha:))))

14. NAUČILA SI DA LINKUJEŠ ONAKO!
    Ponosim se tobom, saćemo da budemo kul i da linkujemo i nabijamo na nos drugima kako umemo. Jer nam se može! ;)

15. Maro, objašnjavaj!
    Oćeš dumremo ka budemo trebale da se snadjemo u teškoj sitaciji.

16. Ja zelim neko da mi objasni to dizanje, popustih uzeh pivo....bude li mi se spustilo raspolozenje..:))) ocu da mi se objasni dizanje..ne razumem :))))

17. Svi hoće da sede skrštenih ruku, a da se digne...pa 'oće, k*c...odnosno, neće...

18. Jer nam se može, amin.:)))
    Još da nadjem koga da podjebavam.

Jano, saće Mara.
    Ona ti je polaka al jebitačna.

19. Седнеш на рајснадлу, па да видиш како се дигнеш после. И све ти се дигне. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.