Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Evo me. Sitgla sa nekog rodjendana i šlogirala se kad sam videla:)))
U najavi ne bih pomislila da ću na naslovnoj ikad završiti.
No, idemo dalje sa pivom u meni koje mi je i dalje fuj i gorko.
Naterala me bagra.
Клин се клином избија.
Јел' ја сам ја дрогирана или је већина нешто негативна око нас ових дана?
Dobro veče devojke, šta pijemo večeras? =)
Maro, i meni se čini...čini mi se da i ja spadam u tu grupu negativaca...valjda je bzv vreme napolju pa utiče... =)
Свака друга дефиниција коју сам прочитала данас је или тешка пљувачина по нечему или пуна сиса и дупета. Смучило ми се.
И не само данас већ пар последњих дана.
E zato svratimo ovde, pa se uzdignemo kulturno.
Ja sam ok, al to je valjda od piva:)))
Nego Marijo, kude si ti ovijeh dana? Zabrinusmo se nas dve.
Evo definicije koja mi je veoma simpatična, možda i jedina koja mi se stvarno svidela od pročitanih danas...jesu malo bezveze u poslednje vreme...retko kad naletim na nešto baš dobro, zato i čitam redovno nekoliko njih, a ostalo.....
A, to. Pa munjo ne stižem baš da pišem ovih dana, dođem, i ni ne znam šta radim ovde, skoknem do foruma, neku definiciju pročitam, to je to...
Nadam se da je prolazna faza.
I ne treba se forsirati kad ti ne ide.
Nemoj samo dugo da traje.
P.S. dobra je definicija.
Ja sam nagazila par dobrih, ali numem da ih turim u EVO ko ti:(
Evo ja recimo pišem baš gotivne, nehejterske defke sa puno optimizma :)))
A, a, šta kažete? :)))
Munjo, moram i ovde da ti čestitam za definiciju dana, ipak si proživela gadnu traumu zbog nje :)))))))))))
Тебе сам данас и јавно похвалила за гаће Надалове.
Али стварно, уместо да се насмејем све пљување.
Otvoriš uglastu zagradu, ukucaš reč za koju hoćeš da se pojavi, ( kao npr. to Evo kod mene ) , onda uspravna crta | , prekopiraš link definicije, zatvoriš uglastu zagradu.
Aj linkuj te dobre što si našla
Ma znam, Maro, zato se i zezam, htedoh da te podsetim samo da je bilo i nekih kojima si se nasmejala :)))
hahahaha
Hvala Pedja.
Jebo traumu, sad više ništa ne boli:))))
Tvoje su super, ali kao i mnoge druge, često ostanu zatrpane.
A umeš i da bocneš. cccc
Срећа те не дајем минусе. А данас сам пар пута била у искушењу.
Maro, uopšte?
Munjo, jebi ga, ništa bez malo bockanja, žene to vole :)))
Јок. Имам само 4 минуса и то два грешком дата. Можда у првих 15 дана боравка овде.
Maro ti si u tom slučaju moj novi heroj Vuke :)))
Zaista bravo (kako se kontrolišeš) :)))
Ja sam ranije izbegavala minuse, sad moram jer jedino tako dolaze nove definicije za glasanje...a i vala svaki dan dam nekoliko, pošto nailazim na tek postavljene plagijate starih definicija koji prežive, ne znam samo kako pored toliko moderatora...
Evo, opet sam negativna =)