Prijava

ЦИТААТ Svi mi koji danas idemo na roditeljski...:) ТАТИЦА

Sad bijo. :))

kondomi zuljaju i smaraju

Ja mislim da bi pametni podhitno trebalo da se razmnoze..situacija se najbolje vidi po stanju zemlje...

I to je neki cirkulus virtozis. Glupa i neobrazovana vecina dovela zemlju do haosa, pa su sad uslovi takvi da se vecina inteligentnijih plasi da stvara potomke, dok se glupi opet razmnozavaju naveliko. Sto ce reci lose nam se pise...

Ја сам лењ и никакав карактер, упорност ми није врлина. Сматрам да нисам довољно добар материјал за родитеља, родитељ треба у потпуности да се посвети детету. А и те саможиве и себичне жене на које кукате, не знам зашто мислите да би било добро да постану мајке? Родитељи треба да буду одговорни људи, који ће се максимално трудити.

И да, стварно ме боли курац за број Срба. Боље да нас има 2 и по милиона, али да будемо мало нормалнији, културнији и паметнији, него да нас има још оволико, а да смо исти овакви. Ако некад, неким чудом и променим мишљење, то сигурно неће бити због кукања забринутих сународника како се смањује популација. А колико видим, овде је већи број вас који заговарате хитно повећање наталитета, тако да не морате ни да се цимате око саможиве мањине, само испуните своју патриотску дужност и биће све супер.

Stevan je objasnio. Slična je situacija sa mnom. Još uvek nisam ni približno odgovoram da za sebe brinem kako treba, a ne da menjam pelene derištu. Drugi deo posta je tek u skladu s mojim stavovima, mada, to se i vidi po samoj strukturi teme.

I da nas se kojim slučajem nakoti par miliona za sledećih 50 godina, našli bismo način da se pobijemo nekako. Međusobno ili sa drugima.

и да, дође ми да заплачем кад видим онако деду како на штакама пере судове да би спремио ручак.

pa sram te bilo, sram da te bude! što ti lepo ne nađeš neki posao preko leta, pa skupiš 300 evrića i kupiš deki mašinu za sudove? a? i ti će sutra nekom decu da praviš, a rođenog dekicu gledaš kako se muči, i ni prstom da mrdneš! ŠTO MU BRE TI NE OPEREŠ SUDOVE, LENŠTINO NIJEDNA???!!"#=(/!"T&! SRAM TE BILO!

c,c,c....

edit:

Još uvek nisam ni približno odgovoram da za sebe brinem kako treba

ti još nisi ni približno jebo kako treba, sinak... :) a realno ni vi ostali što kenjate ovde :)

Jeb'o sam, ali nešto ne vidim da to može utisati na moju odgovornost. Po toj logici, najodgovorniji su oni koji jebu on regular basis, ne?

EDIT: Mislim, veoma je trezveno razmišljanje o tome da se prolongira planiranje porodice dok se ne situiraš dobro, ali u suštini žena je ta koja odlučuje da li je vreme ili ne.

proviron, a što ti toliko razmišljaš o pravljenju porodice? msm, mlad si, student, nemaš stalnu vezu, žitav život je pred tobom, u ovom trenutku sky is the limit, što bi sad razmišljao o produžavanju vrste, kad imaš čitav univerzum pred sobom da istražiš? msm, izvini ako je pitanje suviše lično, razumću ako ne želiš da odgovoriš....

edit: to kad je kome vreme, to je skroz individualno....

Koliko sam shvatio problematiku, žena "odluči" da je vreme nakon što je muškarac jebe "kako treba" neko duže vreme.

Lemaja, pitanje je potpuno korektno. Ovo sam video, jebeš ga, volim tako da posmatram neke stvari i razmišljam. Daleko sam od porodice, barem nekih 5 godina, mada, nikad se ne zna. Ovde sam postavio pitanje pošto mi taj fenomen onako zapao za oko. Ne namećem nikome da treba da rodi, već me je iskreno zanimalo mišljenje ljudi. Pošto nisam krutih stavova, trezveno gledište sagovornika mi može promeniti mišljenje bez većih problema, naročito kada ne mogu svojim očima sagledati celu situaciju. Tako i tvoj post cenim. Pretpostavljam da većina žena ima problema i pored želje da osnuje porodicu, i sigurno ne treba potceniti činjenicu da su one baš zbog te mogućnosti u inferiornom položaju na tržištu rada. Npr. i jednog dana kad dođe vreme da razmišljam o tome, sigurno neću uništiti ženu tražeći od nje da joj jedini posao bude spremanje ručka i menjanje usranih pelena. Moje je mišljenje da svako ko to ženi radi, nije za brak i porodicu.

Velika većina ljudi koje znam, među kojima sam i ja, pokušava ne da se iživi što više, već da stekne neku osnovu dobre porodice u kojoj dete može normalno da odraste, a to su na prvom mestu posao i krov nad glavom. Što se tiče odgovornosti tu nemam problema, ali ta moja odgovornost nije dovoljna da odgoji dete. Mišljenja sam da je bolje prvo dati sve od sebe, pa kad shvatiš da ne može bolje, praviti dete, a ne prvo praviti, pa posle kukati zbog loših uslova.

znaš kako prov, ne znam za žene, ali meni deca predstavljaju nešto što sasvim normalno dolazi kad naiđe osoba sa kojom žena želi da ima decu. meni nije san da budem majka, jer mi se to nekako podrazumeva, već mi je san da svoje vreme na ovoj planeti iskoristim da ostvarim svoj intelektualni i duhovni potencijal. da saznam što više. da proputujem što više. da steknem uvide i dođem do saznanja. deca jesu na neki način deo svega toga, ali nikako nisu imperativ, niti bazični princip. oni su samo delić slagalice. neću da se koncentrišem samo na delić. a slagalica je toliko faking velika, da ću čitav život da je sklapam...
a sad me izvini, odo kod drugarice da jedemo tortu, pijemo rakiju i gledamo porniće na njenim specijalnim tv kanalima. eto, i to je deo slagalice :)

Жене у свој својој тежњи да се емаципују заборављају да су оне ограничене бројем циклуса тј. бројем јајних ћелија што значи да је њихов период могућности зачећа ограничен и краћи него код мушкарца који може да прави децу и са 80 година ако може да ми се дигне и срце му је довољно јако. Код жена је проблем што оне док се премишљају да роде прође им време, а колико год медицина напредовала и људски век бивао све дужи, сигурно им није лако да одржавају прву трудноћу око своје 40. године.

Лемаја пише да јој не пада на памет да има децу још увек. Није проблем што она тренутно не планира децу. ОК, то је њен тренутни став, не значи да она неће моћи да се носи са децом у својим четрдесетим јер по мени данашње девојке и жене које имају 30 година изгледају као девојке од 22-23 године пре 40-50 година, под условом да су очуване. Мене само занима да ли су девојке, као што је лемаја, свесне да ће имати страшне тегобе у трудноћи ако зачну прво дете после 35. године?

tuki ofsajd, zbog: popušiš mi pičku na slamčicu! prc! :P

Ја теби пицу на сламчицу, лемаја, па ти га опет утерам ја! Кроз ноге важи 2, то знају сви - ти 2, ја 3!

Прц, моје! 3:2! Трудна си! Нисам користиЈо кондом! Лолололо

Aman dosta više u pičku materinu, ti i rađanje dece. Ako ti je toliko stalo da Srpstvo i uopšte ljudski rod ne propadne, idi jebi nešto, nemoj da nama baljezgaš.

Који ти је, бре? Само сам споменуо чињенице, шта си се унервозио? Тебе не качи климакс.

To nisu činjenice, a i koga boli kurac i da jesu.

Očigledno je da nešto u osnovi narušava ceo sistem rađanja i podizanja dece. S obzirom da nema starijeg i razrađenijeg posla od pravljenja dece, TREBALO bi da to teče uhodano i bez otpora, zar ne?

Statistički gledano pad nataliteta je počeo sa takozvanim "oslobađanjem žena" koje je itekako imalo dobru ideju, ali se na kraju svelo na dvostruko oporezivanje porodice i dolazak na vlast populističkih partija + stravičnu nezaposlenost + maloletničku delikvenciju.

Mislim da bi majkama trebalo dati prava kao i zaposlenima (platu, staž, penziju) i problem bi bio rešen. Odmah bi se oslobodila sva radna mesta za nezaposlene i još bi preteklo za svaku ženu koja ZAISTA neće decu nego karijeru. Efikasnost bi porasla zbog toga što muškarci nemaju PMS niti idu na trudničko, a deca bi bila daleko bolje vaspitana i manje frustrirana.

To što su PRE STO GODINA žene bile mlaćene i tretirane ko stoka nije razlog da se potpuno demontira jedan efikasan sistem. Sad imamo desetine procenata nezaposlenih i muškaraca i žena, pri čemu ubedljivo najgore prolaze samohrane majke. Sramota za 21. vek.

Znači, PRAVO (ne obaveza) da se dobije prosečna plata za podizanje deteta (uz odgovarajuću kontrolu kvaliteta istog (ako ima tržišna inspekcija , može i roditeljska).

Budžet popuniti punim zapošljavanjem i oporezivanjem očeva dotične dece.

глупо ко курац, онда би рађале само да би могле лежати кући и дркати уз секси град