U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ako neko zna kako treba da bude onda je to Bajonara. Tako da, ne igrajte se ljudi.
http://www.youtube.com/watch?v=8g6FUEc7fDI
@Valedemar
da, ali imas i gen visoke inteligencije, volim tvoje postove. jbg, svi mi imamo u genima nesto sto ne valja. ova australija dan danas incestoidna da ne poverujes.
ne zabedjujem, samo kazem. uvek ces naci razlog za ili protiv.
Ja i dalje čekam PVT od vukajlijašice na moj prethodni post. A NJEGAAAAA NEMAAAAAA PA NEMAAAA TAM TARAM RANTAM NEEEMAAAA PA NEMAAAA RAM PAM PAM
Основни проблем је што не јебемо довољно. Нека откључа неко јебање
ЕДИТ
ЈА УБАЦУЈЕМ УСТА КО ВРАПЧЕТУ У КЉУН
Zezam se, nisam protiv razmnožavanja, al jebi ga, izgleda da mi sam Bog svaki put lupi rampu na to, i ko sam ja da razumem i preispitujem puteve njegove. Možda bih u suprotnom napravio Hitlera :)
Kaže Wiki:
A sovereign state is a nonphysical juridical entity of the international legal system that is represented by a centralized government that has supreme independent authority over a geographic area.
It has a permanent population, a government, and the capacity to enter into relations with other sovereign states.
It is also normally understood to be a state which is neither dependent on nor subject to any other power or state.
Pa se vi i dalje zajebavajte.
https://www.youtube.com/watch?v=aLc9zFPfHwQ
Мало сутра пренасељена! Типичан глобалистичко-рептилијански став! Искористити енергетски потенцијал Сахаре и биће енергије и хране за 15 милијарди људи на Земљи, плус што би за 50 година требало очекивати колонизацију Месеца, а потом и Марса. Србија до Андромеде!
Е, не мож' то тако! И ми србски нацијоналисти и следбеници Горана Давидовића - Фирера се питамо нешто! У интересу народа србског је да се повећа наталитет. Зато, браћо Срби и сестре Србкиње, јебите се, бре!
ali uvek sa kondomom :)
ali uvek sa kondomom :)
1:0 тебе, играмо до 3! :)))))
popušiš mi ti. 2:0 :)
Bojim se da je jebanje preko foruma odlična kontracepcija.
popušiš mi ti. 2:0 :)
Опсајд, бре, судија! Не важи го'! Ти курца немаш па се иживљаваш! Значи није 0:2, утерам ти ја!
1:1! Гооооо'!
Морам само да кажем да су жене проблем јер не желе да рађају. Ево примера.
Моји деда и баба, са татине стране, имају троје деце, најстарији је први син тј мој стриц, а других двоје су близанци, тј. мој ћале и тетка.
Брате, били су сирома као мали, а тек их је сломило то што моја баба у триестој није могла да хода, куд знам, кукови, ноге све ошло укурац. Онда је мој деда убрзо добио гангрену и нису успели доктори на време да га оперишу јер је већ било касно, па му одсекли ногу а био 6 месеци у коми и вратио се жив. После свега тога, прихватили су да морају мало више да раде и да обављају своје обавезе. Нећете веровати али, моји баба и деда какви год да су, извели су их на прави пут иако су били инвалиди, научили су их животом, е а сад они могу да раде шта хоће. Мој ћале ево гура педесету још мало, а деда седамдесет пету и даље на штакама спрема ручак мојој баби и воле се..
А ћале, стриц и тетка су се сналазили како су умели. Продавали пужеве, зечеве, радили код комшија, чак су тако скупљали вишње и продавали и успели да направе мом стрицу свадбу од тога!
Није проблем сиромаштво, већ како ћеш ти да им објасниш то сиромаштво и гледати да деца то не осете на много јак начин, узгред васпитајући их и стално бити поред њих. Ето тако су и моји баба и деда успели да их науче да се не дрогирају, не пију, не лажу, барем док су били млађи, а сад како Бог да..
Живот је чудо!
ЕДИТ: и да, дође ми да заплачем кад видим онако деду како на штакама пере судове да би спремио ручак.
Koliko sam skontao tebi je baba nepokretna?
и баба и деда.. јебежга, можда нисам баш најјасније писао горе, све је то на брзину.
nekad je bilo: opa, evo ga novo dete, za 10 god jos jedne ruke na njivi siri nam se posao.
danas je: au, evo ga novo dete, trosak za pelene, obdaniste, za 7 god u skolu, za 18 treba da ga skolujem, sta ako ovo, sta ako ono itd...
u principu, nema tu nekog racionalnog razmisljanja. sto manje razmisljas lakse ce ga napravis, i to je cinjenica.
pomaze malo i emancipacija zena... kad ona nece da pravi dete, musko nece bas da zapne ni on.
ko da ima veze, i onako smo prenaselili zemlju u picku materinu. kad stasaju ova sad kineska deca gde je zbog abortusa kolko, 55% muskaraca, doci ce ovde da jebu nase zene od nedostatka kineskinja... naravno, nece praznih ruku, ponece puske i municiju, ako se bunimo.
EDIT: a i da smanje malo musku konkurenciju gde vec prodju.
Исти је такав случај, штавише и тежи него овај горе, са мојим дедом..
Мој прадеда и прабаба су имали 7 деце, словима СЕДАМ, укључујући и мог деду... А тад је била још већа беспарица, а још и Шваба ударио
Svi mi koji danas idemo na roditeljski...:)
1:1! Гооооо'!
tuki ofsajd, zbog: popušiš mi pičku na slamčicu! prc! :P