Nova generacija Srba: Zašto samo sirotinja rađa decu?

1. Ako neko zna kako treba da bude onda je to Bajonara. Tako da, ne igrajte se ljudi.
    http://www.youtube.com/watch?v=8g6FUEc7fDI

2. @Valedemar
    da, ali imas i gen visoke inteligencije, volim tvoje postove. jbg, svi mi imamo u genima nesto sto ne valja. ova australija dan danas incestoidna da ne poverujes.
    ne zabedjujem, samo kazem. uvek ces naci razlog za ili protiv.

3. Ja i dalje čekam PVT od vukajlijašice na moj prethodni post. A NJEGAAAAA NEMAAAAAA PA NEMAAAA TAM TARAM RANTAM NEEEMAAAA PA NEMAAAA RAM PAM PAM

4. Основни проблем је што не јебемо довољно. Нека откључа неко јебање

ЕДИТ
    ЈА УБАЦУЈЕМ УСТА КО ВРАПЧЕТУ У КЉУН

5. jbg, svi mi imamo u genima nesto sto ne valja.

Zezam se, nisam protiv razmnožavanja, al jebi ga, izgleda da mi sam Bog svaki put lupi rampu na to, i ko sam ja da razumem i preispitujem puteve njegove. Možda bih u suprotnom napravio Hitlera :)

6. Kaže Wiki:

A sovereign state is a nonphysical juridical entity of the international legal system that is represented by a centralized government that has supreme independent authority over a geographic area.
    It has a permanent population, a government, and the capacity to enter into relations with other sovereign states.
    It is also normally understood to be a state which is neither dependent on nor subject to any other power or state.

Pa se vi i dalje zajebavajte.

7. A sovereign state is a nonphysical juridical entity of the international legal system that is represented by a centralized government that has supreme independent authority over a geographic area.

https://www.youtube.com/watch?v=aLc9zFPfHwQ

8. ZEMLJA JE PRENASELJENJA! STOP RAZMNOŽAVANJU! STOP GENOCIDU NAD PLANETOM! SLOBODA ZA PLAVU PLANETU!

Мало сутра пренасељена! Типичан глобалистичко-рептилијански став! Искористити енергетски потенцијал Сахаре и биће енергије и хране за 15 милијарди људи на Земљи, плус што би за 50 година требало очекивати колонизацију Месеца, а потом и Марса. Србија до Андромеде!

Ко 'оће децу, нек их прави/рађа, јебите се, не намећите другима шта треба да чине од свог живота.

Е, не мож' то тако! И ми србски нацијоналисти и следбеници Горана Давидовића - Фирера се питамо нешто! У интересу народа србског је да се повећа наталитет. Зато, браћо Срби и сестре Србкиње, јебите се, бре!

9. Зато, браћо Срби и сестре Србкиње, јебите се, бре!

ali uvek sa kondomom :)

10. lemaja
    ali uvek sa kondomom :)

1:0 тебе, играмо до 3! :)))))

11. 1:0 тебе, играмо до 3

popušiš mi ti. 2:0 :)

12. Основни проблем је што не јебемо довољно. Нека откључа неко јебање

Bojim se da je jebanje preko foruma odlična kontracepcija.

13. lemaja

popušiš mi ti. 2:0 :)

Опсајд, бре, судија! Не важи го'! Ти курца немаш па се иживљаваш! Значи није 0:2, утерам ти ја!
    1:1! Гооооо'!

14. Морам само да кажем да су жене проблем јер не желе да рађају. Ево примера.
    Моји деда и баба, са татине стране, имају троје деце, најстарији је први син тј мој стриц, а других двоје су близанци, тј. мој ћале и тетка.
    Брате, били су сирома као мали, а тек их је сломило то што моја баба у триестој није могла да хода, куд знам, кукови, ноге све ошло укурац. Онда је мој деда убрзо добио гангрену и нису успели доктори на време да га оперишу јер је већ било касно, па му одсекли ногу а био 6 месеци у коми и вратио се жив. После свега тога, прихватили су да морају мало више да раде и да обављају своје обавезе. Нећете веровати али, моји баба и деда какви год да су, извели су их на прави пут иако су били инвалиди, научили су их животом, е а сад они могу да раде шта хоће. Мој ћале ево гура педесету још мало, а деда седамдесет пету и даље на штакама спрема ручак мојој баби и воле се..

А ћале, стриц и тетка су се сналазили како су умели. Продавали пужеве, зечеве, радили код комшија, чак су тако скупљали вишње и продавали и успели да направе мом стрицу свадбу од тога!

Није проблем сиромаштво, већ како ћеш ти да им објасниш то сиромаштво и гледати да деца то не осете на много јак начин, узгред васпитајући их и стално бити поред њих. Ето тако су и моји баба и деда успели да их науче да се не дрогирају, не пију, не лажу, барем док су били млађи, а сад како Бог да..

Живот је чудо!

ЕДИТ: и да, дође ми да заплачем кад видим онако деду како на штакама пере судове да би спремио ручак.

15. ЕДИТ: и да, дође ми да заплачем кад видим онако деду како на штакама пере судове да би спремио ручак.

Koliko sam skontao tebi je baba nepokretna?

16. и баба и деда.. јебежга, можда нисам баш најјасније писао горе, све је то на брзину.

17. nekad je bilo: opa, evo ga novo dete, za 10 god jos jedne ruke na njivi siri nam se posao.

danas je: au, evo ga novo dete, trosak za pelene, obdaniste, za 7 god u skolu, za 18 treba da ga skolujem, sta ako ovo, sta ako ono itd...

u principu, nema tu nekog racionalnog razmisljanja. sto manje razmisljas lakse ce ga napravis, i to je cinjenica.

pomaze malo i emancipacija zena... kad ona nece da pravi dete, musko nece bas da zapne ni on.

ko da ima veze, i onako smo prenaselili zemlju u picku materinu. kad stasaju ova sad kineska deca gde je zbog abortusa kolko, 55% muskaraca, doci ce ovde da jebu nase zene od nedostatka kineskinja... naravno, nece praznih ruku, ponece puske i municiju, ako se bunimo.

EDIT: a i da smanje malo musku konkurenciju gde vec prodju.

18. Исти је такав случај, штавише и тежи него овај горе, са мојим дедом..

Мој прадеда и прабаба су имали 7 деце, словима СЕДАМ, укључујући и мог деду... А тад је била још већа беспарица, а још и Шваба ударио

19. Svi mi koji danas idemo na roditeljski...:)

20. Опсајд, бре, судија! Не важи го'! Ти курца немаш па се иживљаваш! Значи није 0:2, утерам ти ја!
    1:1! Гооооо'!

tuki ofsajd, zbog: popušiš mi pičku na slamčicu! prc! :P

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.