Prijava

A ti?

Jebiga, nemam. Mislio sam da se vadim na macke, al ne vredi akvarijum ili nista. Odoh da obradujem familiju, pa pravac, gde bese onaj novi gej bar, prekoputa koje crkve?

hoce li ovdje pasti koji sex pa da znam hocu li pratit ovu temu

Ulica rađa grešnike.

Denisx
hoce li ovdje pasti koji sex pa da znam hocu li pratit ovu temu

Неће, јер је лемаја је рекла ХИСТОРИЈСКО: "Не!"
А и Либлет је лепо рекла да овде неће нико јебати док не научи шта је онтогенеза.
Ма за све је крив мој професор биологије.

nama, što smo srpkinje plodne ko šumadija, lepo da date po iljadu evra mesečno, do kraja života, za svako dete koje rodimo

Ko će toliko jebavati? Smor sestro...

lepo da date po iljadu evra mesečno, do kraja života, za svako dete koje rodimo

За те паре добијеш десет расних шиптарки и направиш свакој по 15-оро, обновиш компленту трећу дивизију изгубљену у првом светском рату... Па нек је и за српство, скупо бре сестро...

:))))

Ја не планирам децу, али уколико би Марципан хтела, родио бих јој једно или два. Хаику у то име:

Направи сина
Под светлима казина
Краљ кокаина

pa ja sam srećnica <3 ti da je/ga učiš da čita i piše, da čita kvalitetnu poeziju, imam fobiju od obrazovnog sistema još od sopstvenog polaska u prvi razred. bolje mali frikovi nego socijalizovana gamad, jasno.

nije loše ni da se postojeći srbi spasu tako što će se deca usvajati, što više spašenih životinja sa ulice i dece od zlih (siromašnih) roditelja i eto nebeske srbije

veliko srce samo ne spermatozoidi i jajne ćelije nužno, drugovi i drugarice
:)

Dal si ti to upravo uporedila usvajanje dece i spašavanje životinja sa ulice?

Pre par dana otišao sam sa ocem na pivo i ćevape i gledam ka ulici. Neka debela mazga s ne više od 22 godine vodi troje il' četvoro dece, nisam ni prebrojao. Ono je jad. A za njom ide njena majka koja je mlađa od moje majke. Jad, beda,čemer. I takvi decu samo štancuju ne bi li uzimali socijalnu pomoć i od toga živeli. Ta ista deca će biti dno. Ženska deca uglavnom kurve, muška lopuže. I to su generacije koje ćemo nazivati sugrađanima. Čak sam u tom momentu ocu rekao da je ono niža rasa, preterao sam možda malo a ćale mi reče da sam Gebels.

Ja ispade smešan što sam ovo rekao na nekoj drugoj temi. Odnosno "glup". Što sam rekao da se cigani rađaju ko nenormalni, a žive od prošenja, krađe kablova, i socijalne pomoći.
Elem, manji natalitet je obično za razvijenije zemlje, i sa prosečnim starosnim dobom visokim (logika, više dece, manja pros. starost, manje dece obrnuto). A ne znam što je kod nas tako? Skoro smo pričali baš, da mogu neki bi rodili i pola deteta. Pa komšija moj, čovek u godinama već, bio je deseto dete u porodici, a rođen za vreme rata (2.sv.). I nije crko od gladi. A natalitet se podstiče posle rata, tako da nije zbog toga bilo 10 dece u porodici. Zato je važno da pred izbore Tadić izjavi da je ovo godina beba. A beba nigde. Mada kod mene (u Valjevu) se iz godine u godinu poboljšava sve stanje, čak mislim da je i blizu 0 bilo prošle pretprošle godine. Da su pametni pa ko Benito da uvedu porez na žene i muškarce koji nemaju decu.
Opet nije samo ni u parama, moja bivša razredna, puna ko brod, a nema dece. Sve je to u glavi.

Zašto samo sirotinja rađa decu?

Zato što sirotinja nema para za kondome.

Ja ispade smešan što sam ovo rekao na nekoj drugoj temi. Odnosno "glup". Što sam rekao da se cigani rađaju ko nenormalni, a žive od prošenja, krađe kablova, i socijalne pomoći.

Ništa lično, nisam imao nameru da te uvredim, ali ti si rekao da ih je trebalo sve istrebiti, to nije baš vispreno mišljenje. Osim ako nije preuveličavanje, ako je preuveličavanje, onda si samo nepromišljen, ili politički orijentisan udesno.

Šta misliš što sam ćelav?

Sad bez zajebancije, "da ih istrebe" sam rekao u afektu, figurativno, to znači ono kao :). Da si čitao dalje, da ti to nije kopalo oči video bi da me boli uvo za cigane, ili koje god, evo i Jevreje, i njih su hteli da istrebe, dok god meni ne prave problem. Odnosno "ne pišaju po meni". Nemam pojma okle si, ali kod mene nije ništa specijalno kad popizdiš zbog nekog "ROMA", da kažeš "što ih Hitler sve ne istrebi", ali ne verujem da to neko misli ozbiljno. Tačnije imaju i svoje naselje, i žive "kao sav normalan svet". Mislim na normalno naselje, ne kartonsko.
Jedino ako sam te nešto lično uvredio, al sad je i za to kasno.

Šta se dešava sa natalitetom? Da li su Vlada i predsednik preduzeli neke mere?

Brate, meni iskustvo kazhe da samo neki debili i retardi prave decu. Ozbiljno. Likovi bez shkole, kojima ne ide radni stazh, koji ne znaju da govore a kamoli pevaju... Oni ce da nam vaspitavaju decu... ma die

Pre par dana otišao sam sa ocem na pivo i ćevape i gledam ka ulici. Neka debela mazga s ne više od 22 godine vodi troje il' četvoro dece, nisam ni prebrojao. Ono je jad.
Čak sam u tom momentu ocu rekao da je ono niža rasa, preterao sam možda malo...

preterao sam možda malo

ахахахах ово је рани пров

Brate, meni iskustvo kazhe da samo neki debili i retardi prave decu.

vredjash swoje roditelje niyeah uredu

Ejdus

Šta se dešava sa natalitetom? Da li su Vlada i predsednik preduzeli neke mere?

Jeste, evo Vlada i predsednik idu odmah da ti jebu mamu po tom pitanju

Ne rađa. Istraživanja su pokazala da bogataši podjednako često rađaju decu kao i sirotinja.