Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Први да ваља хахахахахахахахаа
Riha Disident - Manča za siromašne.
Naiđe Vokasi na salaš u malom ritu i zapali ga.
Вози Провирон и падну му обрве на очи и погине.
Sede KP i Crna Bo i vagaju ponude vukajlijaša i dođe koza i da sugestiju. Manč neverue, Kaname neverue. Sedplas koma.
Idu dva Zhajka i odoše.
Uđe Šana u `tobus i rastjera bus plus kontrolore. I putnike. I vozača.
HAHAHAHAH KOJI KURAC
Ruga se Šaban Darki Laziću:" Ja imam 5 dvojnika!" Kae đembeli:" Ma naći ću i ja jednog makar moro da ga tražim u Kosjeriću!"
Oh, the pain is unbearable.
Крену једном тако Бурза, Кафка, Јогурт и Гручо са Вукајлије и... оду.
Која је разлика између Радио Ес-а и Радио Мораве?
Са првог радија зове Марко да зајебава људе, а други радио зајебава сам Марко.
Зашто Цокула има гипс?
Кад се тукао против 45 хиљада гробара у организованој тучи, промашио је Гробара једног и ударио у сопствени ауто који је ишао 180 на сат, док се налазио у њему.
Sede KP i Crna Bo i vagaju ponude vukajlijaša i dođe koza i da sugestiju. Manč neverue, Kaname neverue. Sedplas koma.
heheheheh koji car ovaj deku
ide cokula ulicom i naiđe na konja i kae đesi brate kasi bijo zadnji put na palama? kae konj cokuli, nisam tolko divljak da pričam s obućom
ide glavni ulicom i naiđe na konja i kae đesi brate, glasaj za mene evo 30 maraka i džak brašna, valja ?
i cokula uzme pare i brašno i glasa za mene
aahhaahahahah šuuuuuuuuuk
Dobar :D
DOLAZI DŽOFRI KUĆI I VIDI KAKO MU KEVA LJUBI SESTRU U OBRAZ I ISPRAĆA JE ZA ČKOLU. PITA DŽOFRI KEVU:
- KEVO ESI OSETILA OKUS?
- OKUS ČEGA?
- PA MOG PIMPEKA xDDDDD
Jel moze lok ove teme, zadnjih par strana su stravican transfer blama.