U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ide Jebač ulicom i sretne Darka Lazića i incest.
Sretne Fatal Eror Salvadora Dalija i pita ga, ''je li, šta ti znači ona slika zlatnog hleba?'' I Dali mu kaže, pa 'nate kako, moje slike teraju na razmišljanje.
Излази циклон на испит, извлачи питања и гледа оно, ништа не зна. - Шта је, колега, није се читало, је л'? пита га професор. - Читало се, професоре, како није, двеста хиљада оцењеног садржаја. одговори му цикло.
Уђе жена у пекару и каже ''Дајте ми један 'бурек са сиром'', кад устаје мали Шунта, ''Ало госпођо, ја сам први у реду, само сам се сагнуо да вежем пертлу.''
Глуп виц до бола.
-Еј мала оћу да те плодим, ја сам вукајлијаш хехе.
-Пали сероњо већ ме један Смарко.
-Ја сам Јебач хехе
Ide bokser makadamom i naleti na asfalt. Kae on koa avangarda jebem ti zeno majku.
Десет попова силовало аутистичног клинца а само Главни кривац га јебо у уста.
едит: Шта сам ја написао лолололо
VukasinRajsic:Pjer88,muci me
Pjer88:necu
(ko zna za odnos ovih glava,shvatice :))
dodje mekanazivotinjica i kaze skocimisu:,,prebicu te neces znati gde si,jebacu ti kevu,, i zaboravi da nije na netu
ХАХАХАХАХАХ
До јаја су вам вицеви, само немојте неке старе едитовати него смислите нови јебига.
da s' upisem..
Иде пуњач улицом и наиђе на запату.
- 'де си запата. чу мене промотер, запата, запата.
лол!
најјачи
Иде мала видра улицом и приђе јој лик и каже: Где си Видра, Мала Видра.
Dođe Mala Vidra kod psihijatra i kaže:
-Dobar dan, ja bi da se izjadam.
-SLEDEĆI!
.
гааххааххахахаха, радијацио!
Prevari ženska msmojne-ta i reši da mu prizna. Uzme ona i kaže mu sve po redu kako je bilo, priča detalje a emsi izneverovao počeo da pravi haos po stanu- šizi, krši stvari, a tek će devojka: Pa dobro, čemu sad takva reakcija.
Dolazi Džanki u školu i prilazi grupi drugara snuždenih kao hrišćani uz post...
- E, znam koja će pitanja sutra da budu na kontrolnom, oćete za po petsto kinti?
- Iz fizike? Otkud ti znaš šta će da bude?
- Pst! Imam dojavu. Možda ste čuli za lika, Leonard Ojler, najbolji ortak Ajzaka Njutna, zajedno išli u vrtić.
Шта си то управо рекао за мене, кучко мала? За твоју информацију, завршио сам први у својој класи обуку за ЈСО, и био сам умешан у бројне тајне акције уперене против ОВК, и имам преко 300 потврђених убистава. Обучен сам за горилско ратовање и најбољи сам снајпериста у целој Војсци Србије. Ти си за мене ништа више него још једна мета. Неутралисаћу те са прецизношћу каква никада раније није виђена на планети Земљи, упамти моје јебене речи. Мислиш да можеш тек тако да кењаш људима на интернету? Размисли поново, глупане. Док ти ово куцам контактирам са мојом тајном мрежом шпијуна која се простире на целој територији Србије и управо те лоцирају преко IP адресе, тако да ти је боље да се припремиш за олују, црве бедни. Олују која ће са лица Земље избрисати ту бедну ствар коју називаш својим животом. Јебено си мртав, клинац. Могу се наћи било где, било кад, и убити те на преко седам стотина начина, ако рачунамо само на борбу голим рукама. Али поред тога што сам интензивно увежбан за борбу прса у прса, имам на располагању цео арсенал Специјалне Бригаде, и искористићу га максимално како бих избрисао бедника као што си ти са лица континента, говно једно мало. Да си само могао да знаш какве ће грозне последице по тебе изазвати твој "паметан" коментар, можда би држао тај твој лајави језик за зубима. Али ниси знао, ниси ћутао, и сада ћеш платити цех, идиоте јебени. Кењаћу гнев по теби и удавићеш се у истом. Јебено си мртав, клињо.