Вицеви о вукајлијашима

1. најбољи сам снајпериста у целој Војсци Србије

И једини

2. Šta dobiješ kad poliješ Skočimiša jogurtom?

Pa batine.

3. Dođe Cokulić kod psihijatra i kaže:
    -Dobar dan, IVO ANDRIĆ
    -SLEDEĆI!
    -ALI NA DRINI ĆUPRIJA
    -MARŠ NAPOLJE STOKO VIŠEGRACKA!

4. Kako se Bruce udvara Smorki Megatronki?

-"Ja ću jedan Brufen... Šta ćeš ti?"

5. Ulazi Džanki u kladionicu i izbace ga jer nema ličnu..
    On da keš nekom liku da mu odigra tiket on mu uzme keš i prokoca na apareta i izudara ga.
    I dodje mu ta dojava što nije odigrao.

6. Шаље вукајлијаш поруку СМарку, тражи неке информације, а он каже: "Нијесам ти ја ка' оне жене из службе 988 па да све морам да знам. Ја сам ође модератор, радим важне ствари, немам ја времена за глупости. За те ствари иди питај Костића."
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Скупили се модератори и на знам сад шта је тачно било, али им је каизен рекао: "Биће!" и све их зајеб'о и на крају победио, ставио у одабране, а сви вукајлијаши дали плус и ставили у омиљене.

Đenka014

???????

7. Koliko je potrebno Kaizena da bi Vuka bila bez bagova?

Nijedan. Proglasi bagove za standard i boli ga kurac.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    Došla Smrt sa maskom, kosom, i ide od vrata do vrata. Dođe na jedna vrata, zvoni, kad ono, vrata otvara Skočimiš. Gleda Smrt Skočimiša, gleda on Smrt, kad odjednom, Smrt digne ruke i vikne: -MASKENBAL!!!

8. Koliko je potrebno Kaizena da bi Vuka bila bez bagova?

Nijedan. Proglasi bagove za standard i boli ga kurac.

http://img854.imageshack.us/img854/309/lgt18bm.png

9. мало ме вата трансфер сад

10. Ode Devetar Cokulić da kupi sladoled i pita ga prodavačica: Hoćeš od čokolade ili vanile?
    SLADOLED JE SAMO SA ČOKOLADOOOM!!!!!!!!

11. Освоји Ђовак Вимблдон и оде код Томе на пријем у зграду Председништва. Тому му каже да је све Србе учинио поносним - Јебач га тужи за кршење ауторских права.

12. Dođe Mala Vidra kod psihijatra i kaže:
    -Dobar dan, ja bi da se izjadam.

-SLEDEĆI!

I uđe Fender.

13. Ode Džoni Kurajber u Mkdonalds i naruči čizburger sa sirom OPAAAAAAA

14. Објасне Дејвиду Гилмуру ко је Фендер Стратокастер. Гилмур батали музику и убије се.

15. Čak Noris: Provirone, ja mogu da uradim sve sklekove!
    Proviron: Ja sam ih uradio, dva puta.

16. Larry Underwood
    Dođe Mala Vidra kod psihijatra i kaže:
    -Dobar dan, ja bi da se izjadam.
    -SLEDEĆI!

I uđe Fender.

Сат времена касније психијатар завршио у болници "Др Лаза Лазаревић".

17. Dođe Žajk kod psihijatra
    -Mene niko ne shvata ozbolno.
    -Ne seri?

18. Зовне Леа Киш бату Гугија у емисију. Емисију нису емотовали јер је Леа Киш рекла да не допушта толико лош хумор у својој емисији.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.