3 definicije za novajlije

1. Ja npr, svako jutro i svako veče, sednem i iščitam sve defke, pregledam postere i reakcije tako da uvek završim tamo odakle sam počeo u prethodnom krugu...

Bravo, tako ćeš za par godina stići mene, a onda ti ostaje samo još Zyclon :)

2. hehhehe, za par godina... Ne verujem da ću od oktobra imati toliko vremena jer kreće fax, a ja to planiram ozbiljno da učim...
    A ovo što sam napisao, zaista nije laž, može neki mod da proveri...

3. Ja kao neko fino rešenje vidim praćenje proseka. Recimo, ako ti je prosek po napisanoj definiciji veći od 15, da odmah možeš da ih napišeš pet dnevno i da to važi za sve autore. Nit meni treba da pišem tries i kusur defki (ima i drugih privilegija koje se mogu dobijati nakon odabranih defki), nit ima smisla da pojedini autori, trenutno željniji pisanja, mogu da napišu samo jednu, ili dve.

Bravo Agilni, odličan predlog.

4. glavni: saberi se čoeče zajebavo sam se

Znam bre, pa nisi tol'ko surov :)))

5. A ovo što sam napisao, zaista nije laž, može neki mod da proveri...

U momentu kad sam zatražio razmod pročitao sam SVE definicije napisane sedam meseci unazad. Ostavljao sam po sedam-osam sati dnevno na Vuki. Više od pola sam obrisao. Sad ne čitam tako mnogo, povremeno samo preletim prvih par strana, podelim pluseve gde treba, ne ocenim ono što nije dobro, a poserem se na sve što je loše.

6. pa ovo je dobar predlog al sve zavisi od kaizena

7. dobar je i ovaj predlog da se kalibriše prema proseku, i ja mislim da je petnest neka granica razdvajanja neozbiljnog od potencijalno dobrog autora (iako mi je trebalo tri četri meseca da pređem prosek 15 ali realno te definicije su mi bile bogu plakati, sreća po čitateljstvo te nisam imao mogućnost da izbacujem po 5).

8. U momentu kad sam zatražio razmod pročitao sam SVE definicije napisane sedam meseci unazad.

Svaka tebi čast, to je stvarno ono - skidam kapu... Treba nam vive tako savesnih modova... :))

9. nije to bilo pohvala, žalio sam se - ne znaš ti koliko se sranja skloni sa očiju javnosti pre nego što se pročitaju, naročito tokom noći...

10. hahahah, verujem.... Zato i jesam skeptičan povodom predloga da početnici odmah dobiju pravo na tri... Ko da ne psuju dovoljno sve po spisku modu koji im je obrisao poster...
    Al svakako jesam da se uradi nešto po pitanju čitanosti...

11. Pa ovo je djonijeva tema da dobije moda :-)

12. Ова тема нема везе са тим што Џони може да буде модератор.. Да је хтео, био би одавно.

13. Jamajčanine, nemoj previše duboko...

14. Јамајчанине, који си клистир од човека!

15. Курајбер, подмажи пркно, овај пикира да ти уђе и увуче и пертле.

16. Hm, čovek je rekao " da dobije moda". Techically...

17. ено и теби тоалет папир на петој-шестој страни.

18. Јамајка помјера границе. Курајбера за ондулатора.

19. Oćeš lubrikant da se lakše uguraš.

20. Јебо матер, овде не можеш рећи нешто нормално а да ти неко нешто не замери. Не видим шта сам лоше рекао овим постом

Ова тема нема везе са тим што Џони може да буде модератор.. Да је хтео, био би одавно.

, на овај пост:

Pa ovo je djonijeva tema da dobije moda :-)

Дакле

ovo je djonijeva tema da dobije moda

da dobije moda

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.