3 definicije za novajlije

1. Sta sve ljudi nece raditi zbog par plusica

2. А шта раде то?

3. Pa uizivati se i tako to

4. Ма јебеш ти њих Јамајка брате, немају одабране већ дуго па су надркани. Само ти напред како си кренуо, у почетку ће ти све бити тамно, али кад угледаш светлост знај да си пробио слој гована из Џонијевог чмара и да си дошао до дванаестопалачног црева.

5. Ја се нисам улизивао него рекао само како јесте. Да је то неко више рангирани рекао (нећу да набрајам да не би опет ..) то не би било улизивиње, ал сад ме јебете зато што сам шесто и неки.

6. Hahahahah devetar objasnio

7. cipeliću ne plagiraj legendarni post sa teme o uvlačenju. citiram :

Ukoliko bih imao tu slobodu da Vam se uvučem u prkno, toliko bi' Vam jako tisnuo glavu (mislim onu što stoji na vratu) u debelo crijevo da bi Vam vjerovatno oči ispale. Ukoliko bi preživjeli inicijalnu ofanzivu, nastavio bih puzati kroz vaš digestivni trakt ne trudeći se da izbjegavam gomna sve dok ne dođem do tankog crijeva ali bih se prethodno zadržao kod slijepog crijeva i lizao vam appendix (to je ono što naš narod pogrešno zove slijepo crijevo) dok me zasipaju fekalne mase koje pristižu iz ileuma. Nakon što vam je appendix čist k'o suza procijenio bih da li je vaš ileum dovoljno širok i iako jeste, nastavio bih preko jejunoileuma do dvanaestopalačnog crijeva gdje bih prislonio usta na otvor žučnih puteva koji se izlivaju u tom predjelu kako bih se zasitio vaših tjelesnih tečnosti. Nakon svega toga izašao bih napolje i zahvalio Vam se što postojite.

8. Шта је ово у пм лоло

9. Више нећу да одговарам ником на неки небулозан пост где се спомињу аутори више рангирани од мене јер сви мисле да се увлачим. Превише су људи завидни на Вукајлији, нигде поштовања неког. Довинџења.

10. Мислим да знам по стилу ко је писао ово, али не смем да именујем јер сам дупеувлакача.

Ukoliko bih imao tu slobodu da Vam se uvučem u prkno, toliko bi' Vam jako tisnuo glavu (mislim onu što stoji na vratu) u debelo crijevo da bi Vam vjerovatno oči ispale. Ukoliko bi preživjeli inicijalnu ofanzivu, nastavio bih puzati kroz vaš digestivni trakt ne trudeći se da izbjegavam gomna sve dok ne dođem do tankog crijeva ali bih se prethodno zadržao kod slijepog crijeva i lizao vam appendix (to je ono što naš narod pogrešno zove slijepo crijevo) dok me zasipaju fekalne mase koje pristižu iz ileuma. Nakon što vam je appendix čist k'o suza procijenio bih da li je vaš ileum dovoljno širok i iako jeste, nastavio bih preko jejunoileuma do dvanaestopalačnog crijeva gdje bih prislonio usta na otvor žučnih puteva koji se izlivaju u tom predjelu kako bih se zasitio vaših tjelesnih tečnosti. Nakon svega toga izašao bih napolje i zahvalio Vam se što postojite.

11. Превише су људи завидни на Вукајлији, нигде поштовања неког.

Utera vam Jamajka. AXaxaxaxa

12. Превише су људи завидни на Вукајлији, нигде поштовања неког.

Јес, доста људи оће да се увуче Џонију у чмар, ометају ти работу.

13. Завидимо на брзини увлачења

14. Превише су људи завидни на Вукајлији, нигде поштовања неког.

Овде не очекуј љубав, поштовање и масовно одобравање твојих ставова, него сарказам, иронију, хејтовање као начин живота. Лајкове скупљај на Фејсу, поштовање у стварном животу. То ме овде људи често подсећају и јесу у праву. Није једна јебена одабрана дефиниција смисао бивстовања у овом каизеновoм Матриксу.

Ако је Џони хтео место модератора, могао је консултује пар модератора и да их пита, вероватно би му дали to место, јер је тренутно на 4. месту листе аутора, уместо што покушава да ме одмени, тј. да изиграва вукјалијашког Калимера. Разумем да је ову тему отворио неко од чланова који је активан дуже време, а нема ниједну одабрану дефиницију, али не и Курајбер.

Једна дефиниција дневно је сасвим довољна за оне којима још није ниједна дефиниција одабрана. Нека се поготово новајлије мало науче и да им дефиниције буду обрисане, можда их то натера да мало више гледају архиву, док им не истекне 24 сата да добију дозволу да напишу нову па да добро размисле шта ће да напишу овде.

15. Uvek isto govno gledaj druge defke znaci ovo su pozivi na to da budemo plagjator al eo ja imam 50 poena bataljuem defke vise.

16. Гледај друге дефиниције да би видео како ко пише, дакле, различите стилове писања, а и да случајно не поновиш нешто већ виђено. Можеш ти да дефинишеш термине које су већ дефинисани, али на други начин.

17. Овде не очекуј љубав, поштовање и масовно одобравање твојих ставова, него сарказам, иронију, хејтовање као начин живота. Лајкове скупљај на Фејсу, поштовање у стварном животу. То ме овде људи често подсећају и јесу у праву. Није једна јебена одабрана дефиниција смисао бивстовања у овом каизеновoм Матриксу.

Ни не очекујем, нити сам, али опет ако овде желиш неког да поменеш одмах мисле да си нека длачица која жели да се увуче у рч. Ни не тражим одабране дефке, волео сам да их имам кад сам сваки дан дефинисао па да могу по две и нисам ни тад кукао, али сад пошто ређе дефинишем видим да ми ни једна не треба. Не кажем да су мени дефке до јаја нити било шта да себе хвалим али овде не смеш изнети лични став да ти се нечије дело свиђа јер ће одмах да крену агент-провокатори са "дај нам пертле да те извучемо".. Ви сте данас бесни.

Ово за Курајбера и модератора. Свима њима у првих не знам колико који су активни је вероватно понуђено да буду модови али нису хтели. Због тога је мој пост ишао нерасном лику.

18. Не желим да спемујем више ову тему јер за расправљање за моје неувлачење није намењена.

Желим да напоменем да кад сам почео да пишем дефке, прво сам читао посећеније ауторе (...) и од њих ми је било пола инспирације. Дакле, пиши добро и ускоро ћеш моћи две дефке, другачије не може. Тј. може али ће бити неправедно за неке.

19. али овде не смеш изнети лични став да ти се нечије дело свиђа јер ће одмах да крену агент-провокатори са "дај нам пертле да те извучемо"

Причај ми о томе. Дуже сам од тебе па знам каско изгледа бити у таквим ситуацијама. Али ово ти је форум, а и рекао сам ти да је групно хејтовање овде масовна појава јер су и овде сви подељени у кланове. Јбг, није ти ово Фејс па да обришеш и блокираш неког ко те нервира, овде има на хиљаде људи којима правила дозвољавају да пишу шта хоће.

(Човече, почео сам пишем као лемаја и Луди Чак. Који ми је ђаво ноћас?)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.